طرز تهیه ترشی انار و لبو

طرز تهیه ترشی انار و لبو

چه موادی برای تهیه ترشی انار و لبو لازم داریم؟ تهیه آن چقدر زمان می برد؟ اینجا را بخوانید.

دنیای قلم ـ یکی از انواع ترشی های خوشمزه ایرانی ترشی انار و لبو است. مواد مورد نیاز ترشی انار و لبو در پاییز در دسترس است. این ترشی به علت مواد اولیه کم و موجود در بازار و همچنین طرز تهیه سریع و آسان مورد توجه اکثر افراد قرار می گیرد.

 

مواد لازم برای ۱ شیشه ترشی انار و لبو

چغندر قرمز: ۱ عدد بزرگ
انار قرمز دون شده: ۲ لیوان
سرکه قرمز: به مقدار کافی
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری

 

بیشتر بخوانید: آشنایی با خواص لبو و مضرات لبو

 

ترشی انار و لبو

 

طرز تهیه ترشی انار و لبو

برای تهیه ترشی انار و لبوی مجلسی ابتدا لبو را به همراه ۱ پیمانه آب داخل یک قابلمه کوچک گذاشته و اجازه می دهیم بپزد. پس از اینکه لبو کمی نرم شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و پوست لبو را می گیریم.
سپس لبو را با رنده درشت رنده می کنیم یا اینکه به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه انار دان شده را به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند.
توجه کنید اناری که برای این ترشی استفاده میکنید، نباید مغز دانه های آن سفت باشد و حتما لایه های سفید بین انار را کامل جدا کنید. 
در مرحله بعد مخلوط لبو و انار را داخل یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم، سپس به اندازه ای که روی مواد پوشانده شود روی آن سرکه می ریزیم.
در مرحله بعد شکر و نمک را اضافه می کنیم و درب شیشه را طوری میبندیم که هوا وارد شیشه نشود. به جای استفاده از شکر می توانیم هنگام ریختن مواد ترشی در شیشه بین مواد از چند تکه نبات استفاده کنیم.

 

بیشتر بخوانید: چگونه ترشی مخلوط درست کنیم؟ + نکات کلیدی
 


اضافه کردن نبات یا شکر به این ترشی به دو دلیل می باشد. دلیل اول اینکه این ترشی طعم بسیار ترشی دارد و می تواند باعث افتادن فشار خون شود. دلیل دو اینکه طبع این ترشی سرد است و با اضافه کردن نبات یا شکر آن را متعادل تر می کنیم.
پس از اینکه درب ترشی را محکم بستیم، آنرا در یک جای خشک و خنک قرار می دهیم تا آماده شود. پس از گذشت یک هفته این ترشی آماده مصرف است. بهتر است بعد از هر بار مصرف درب ظرف را محکم ببندیم تا هوا وارد ظرف نشود.

 

منابع: تصویر زندگی و پارسی دی

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.