کدام ویتامین ها ابتلا به کرونا را کاهش می دهد؟
مصرف کدام ویتامین ها برای جلوگیری از ابتلا به کرونا ضروری است؟ اینجا را بخوانید.
دنیای قلم- مسوول بخش میکروبیولوژی بیمارستان قلب شهید رجایی گفت: رژیم غذایی در تقویت سیستم ایمنی بدن و ابتلا به بیماریها و ویروس کرونا نقش بسیار موثری دارد و میتوان با دریافت مواد غذایی سالم، بدن را در برابر بسیاری از بیماریها مقاوم کرد.
هنگامه صعودی اظهار داشت: بدن ما به گروه هایی از میکرو المان ها نیاز دارد تا با ویروس کرونا و سایر ویروس ها مقابله کند و این ریزمغذی ها در غذاهای سالم وجود دارد.
وی ادامه داد: ویتامین دی نقش موثری در ایمنی دستگاه تنفسی و التهابات ناشی از آن دارد؛ بنابراین بسیار اهمیت دارد که سطح ویتامین دی بدن بالا باشد. البته ویتامین دی شبیه شمشیر دو لبه است که در برخی تحقیقات هم توصیه نمی شود اما کمبود آن برای بدن مضر است.
بیشتر بخوانید: چگونه امکان ابتلا به کرونا را در آسانسور کاهش دهیم؟
این متخصص میکروبیولوژی زینک یا روی را برای تقویت ایمنی بدن در شرایط بیماری های عفونی و ویروسی تاثیرگذار دانست و افزود: ویتامین سی نیز برای ایمنی بدن بسیار مفید است البته تحقیقات و بررسی ها روی ویتامین ها در حال انجام است و نمی توان گفت ویتامینی به صورت قطعی از ابتلا به کرونا جلوگیری می کند.
صعودی تاکید کرد: ۸۰ درصد افرادی که به کرونا مبتلا می شوند، نقص ویتامین دی دارند و در بدن ما ایرانی ها به خصوص بانوان کمبود شدید ویتامین دی ملاحظه می شود؛ بنابراین نیاز است ویتامین دی و زینک مصرف شود و سبزیجات تازه، میوه ها کمک می کنند که بدن در برابر بیماری ها مقاومت داشته باشد و با ویروس مقابله کند. در مقابل آن مواد غذایی چرب و کم تحرکی بدن را ضعیف می کند و نمی تواند به خوبی با ویروس و بیماری ها مبارزه کند.
مسوول بخش میکروبیولوژی بیمارستان قلب شهید رجایی اظهار داشت: به طور کلی برای تقویت بدن نیاز است که تمام مواد غذایی مصرف شود اما اولویت با ویتامین های دی، زینک و سی است.
بیشتر بخوانید: تماس نزدیک با بیمار کرونایی به چه معناست؟
منبع: ایرنا