طرز تهیه خورش قورمه سبزی مجلسی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی مجلسی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی مجلسی و جا افتاده را اینجا بخوانید

دنیای قلم - خورش قورمه سبزی عالی که برخی آن را خورش سبزی هم می نامند یکی از غذاهای سنتی ایران است. یک خورش قورمه سبزی مجلسی را با این دستور بپزید.

 

مواد لازم خورشت سبزی مجلسی:


مواد لازم    مقدار
گوشت     250 گرم
لوبیا چیتی     100 گرم
سبزی قورمه آماده     500 گرم
پیاز داغ      2 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی     4 عدد
روغن     به میزان لازم
شنبلیله خشک      1 قاشق غذاخوری
رب انار ترش      1 قاشق غذاخوری
نمک،فلفل سیاه و زردچوبه     به میزان لازم
 

خورش قورمه سبزی

دستور پخت خورشت قورمه سبزی مجلسی:


مرحله اول (آماده سازی مواد)
قبل از هر چیزی لوبیا چیتی را از چند ساعت قبل خیس دهید و در حین خیس خوردن چند بار آب آن را عوض کنید. سپس درون ظرفی ریخته و مقداری آب داخل آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد.هنگامی که لوبیا پخت شعله را خاموش کنید و کنار بگذارید.

سطح لیمو عمانی را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و درون ظرف آبجوش بریزید و حدود یک ساعت کنار بگذارید تا تلخی خود را خارج کند و سپس آب آن را خالی کنید و لیمو عمانی ها را کنار بگذارید تا در نیم ساعت آخر پخت خورشت اضافه شوند.

مرحله دوم
در این مرحله پیاز داغ را به همراه گوشت درون قابلمه مناسب می ریزیم و مقداری روغن اضافه میکنیم و به خوبی تفت می دهیم.سپس فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه میکنیم و چند دقیقه دوباره تفت می دهیم.

 

مرحله سوم
در این مرحله وقتی رنگ گوشت تغییر کرد سبزی قورمه سرخ شده از قبل را اضافه میکنیم و تفت می دهیم.سپس مقداری آب جوش اضافه میکنیم و حرارت را ابتدا زیاد میکنیم تا آب بجوشد وقتی شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید.

 

مرحله چهارم
بعد از پخته شدن گوشت ، در یک ساعت آخر لوبیای پخته شده و مقداری شنبیلیه خشک تفت داده شده در روغن ، رب انار و سپس لیمو عمانی را به خورشت قورمه سبزی اضافه میکنیم .در آخر نمک را هم به اندازه کافی داخل خورشت میریزیم و در قابلمه را میگذاریم تا خورشت ریز بجوشد و کاملا غلیظ شود.این خورشت سبزی خوشمزه را می توانید در کنار برنج ساده نوش جان کنید.

 

 

نکات تهیه خورش قورمه سبزی مجلسی:


آب قلم به خوشمزه شدن هرچه بیشتر خورشت قرمه سبزی کمک می کند.
یکی از ترفند های خوشمزه شدن خورش قورمه سبزی این است که به آن شوک ایجاد کنید. یعنی بعد از پخت سبزی خورشت شعله را خاموش کنید تا سرد شود سپس دوباره به مدت چند دقیقه روی شعله قرار دهید. این کار باعث می شود به خورشت قرمه شوک وارد شود و بسیار غلیظ تر شود.
در نیم ساعت آخر پخت خورشت سبزی یک قاشق رب انار ترش به آن اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
در صورت نبودن گوشت گوسفندی می توانید داخل قورمه سبزی از گوشت مرغ استفاده کنید.
اگر سبزی قورمه آماده نداشتید باید سبزی های جعفری، تره، گشنیز، اسفناج و شنبلیله را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و آن را سرخ کنید.
لوبیای مناسب برای خورشت قرمه سبزی لوبیا چیتی و لوبیا قرمز است ولی استفاده از لوبیا چیتی خورشت را خوشمزه تر می کند.
نمک را در پایان پخت خورشت قرمه سبزی اضافه کنید تا باعث نپختن گوشت نشود.
چون سبزی قورمه از قبل سرخ شده نیازی نیست دوباره سرخ شود.
به جای لیمو عمانی در خورشت سبزی می توانید از گرد لیمو استفاده کنید.
آب مورد نیاز داخل خورشت را از همان ابتدا به مقداری زیاد بریزید تا مجبور نباشید در وسط پخت خورشت دوباره داخلش آب اضافه کنید چون این کار خوشمزگی خورشت را کم میکند و به هیچ عنوان در حین پخت آب سرد به خورشت اضافه نکنید.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.