طرز تهیه خورش بامیه مجلسی

طرز تهیه خورش بامیه مجلسی

طرز تهیه خورش بامیه مجلسی را اینجا بخوانید

دنیای قلم -خورش بامیه یک غذای پاییزی است برای تهیه خورش بامیه از مواد اولیه درجه یک استفاده کنید. 

 


مواد لازم برای تهیه خورش بامیه


گوشت قرمز    400 گرم
بامیه     300گرم
گوجه فرنگی     3 عدد
پیاز    1عدد بزرگ
آبلیمو     2قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی     1قاشق غذاخوری
سیر    1 الی 2 حبه
نمک، فلفل ،زردچوبه    به میزان لازم

طرز تهیه خورش بامیه مجلسی


طرز تهیه خورشت بامیه


برای تهیه این خورش ابتدا باید سیر و پیاز ها را پوست بگیرید سپس شسته و ریز نگینی خرد کنید. 
سیر را به همراه پیاز ها در مقدار مناسب از روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. 
زرد چوبه  و فلفل  را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز ها رنگ بگیرند. 
گوشت های خورشتی را به پیاز ها اضافه کرده و تفت دهید تا کمی رنگ آن عوض شود. 
هم اکنون گوجه ها را برش دهید و تخم های درون آن را خالی کنید سپس گوشت های گوجه را رنده کنید. 
گوجه های رنده شده را به مواد خورش اضافه کنید.
رب گوجه فرنگی را نیز به خورض اضافه کنید و تفت دهید. 
به میزان لازم آب را به خورش اضافه کنید و بگذارید تا آب به جوش آید سپس حرارت گاز را کم کنید و بگذارید تا خورش آرام بپزد. 
بامیه ها را در یک تابه بریزد و با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شود. 
بامیه ها را به خورش اضافه کنید و هم بزنید.
نمک را به خورش اضافه کنید و هم بزنید. 
 آبلیمو را به خورش اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا خورش کاملا جا بی افتد. 
می توانید این غذای خوشمزه را باسیب زمینی نیز تزیین و سرو کنید. 


نکات تهیه خورش بامیه 
خورشت بامیه را می توانید با گوشت مرغ نیز تهیه کنید. 
در صورت تمایل می توانید از لپه نیز در این خورش استفاده کنید.
 زعفران باعث خوشمزه تر شدن خورش بامیه میشود. 
بامیه را هنگامی به بقیه مواد اضافه کنید که گوشت یک ساعت قبل تر پخته شده باشد.
در بعضی استان ها به جای رب گوجه فرنگی از شیره تمرهندی یا رب انار استفاده میکنند.
برای ملس شدن طعم این خورش می توانید از آبغور نیز استفاده کنید.
همچنین می توانید از غوره تازه یا غوره منجمد شده برای تهیه خورش استفاده کنید.
برای جلوگیری از لیز شدن خورشت در هنگام پخت ،مقداری از دم بامیه را بگذارید.
 بعد از اینکه بامیه را به مواد اضافه کردید خورشت را زیاد از حد روی گاز نگذارید تا له شوند، زیرا باعث لزج شدن خورشت در هنگام پخت میشود.
سرخ کردن بامیه ها باعث جلوگیری از لیز شدن آنها در خورشت میشود. 
 یکی دیگر از راهای گرفتن لیزی بامیه ها، این است که قبل از مصرف آنها را در آبلیمو یا سرکه قرار دهید.
سعی کنید خورشت بامیه را به صورت تازه مصرف نمایید. چون چند بار گرم کردن خورشت بامیه، باعث لزج شدن آن میشود.
برای اینکه بامیه ها زیاد وا نروند آنها را زیاد هم نزنید.
دقت کنید اب خورشت را از همان اول به اندازه کافی بریزید و مدام آب خورشت را کم و زیاد نکنید تا خورشت ظاهر خود را از دست بدهد.
حرارت زیر خورشت را کم کنید تا بامیه ها وا نروند.
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.