افرادی که اضطراب دارند چه غذاهایی را نباید بخورند؟

افرادی که اضطراب دارند چه غذاهایی را نباید بخورند؟

آیا می دانید بین اضطراب و رژیم غذایی افراد ارتباط وجود دارد؟ اینجا را بخوانید.

دنیای قلم- قطعا می‌دانید که آنچه در طول روز می‌خورید با سلامت روزانه‌تان در ارتباط است، حالا مدارک علمی جدیدی پخش شده‌اند که نشان می‌دهد آنچه هر روز تغذیه می‌کنید با سلامت روان شما در ارتباط است.

ملیسا ویلسون روانش‌شناس در این رابطه می‌گوید: «مغز ما برای این که کارکرد خوبی داشته باشد، به مواد غذایی مختلف مثل پروتئین‌ها و ویتامین‌ها نیاز دارد. گاهی کمبود این مواد غذایی می‌تواند علائم یک بیماری روانی را در افراد افزیش بدهد. مثلا از اسیدفولیک برای ساخت ماده شیمایی سروتونین استفاده می‌شود که کمبود آن با علائم افسردگی ارتبط دارد.»

برهمین اساس مطالعاتی که در سال‌های اخیر انجام شده نشان داده بین سلامت روده و حال افراد ارتباط وجود دارد و اتفاقا ممکن است خوردن برخی مواد غذایی باعث افزایش علائم یک بیماری روانی شود

 

 

بیشتر بخوانید: چه افرادی نباید هرگز ترشی بخورند؟

 

کدام غذاها اضطراب را افزایش میدهند؟

غذا و اضطراب

ملیسا در این رابطه می‌گوید: «برخی غذاها و نوشیدنی‌ها هستند که مواد شیمیایی موجود در آن‌ها می‌تواند علائم فیزیکی اضطراب را تولید کند.»

متاسفانه برخی از این غذاها راه فرار افراد زمان حال بدشان هستند و گاهی غذاهایی که افراد برای بهتر شدن حالشان می‌خورند، حال آن‌ها را بدتر می‌کند.

یک رژیمی که شامل مواد غذایی تصفیه شده مثل شکلات، بیسکوییت و چیپس هستند ممکن است در ابتدا و برای کوتاه مدت باعث بهتر شدت حالتان شود. اما اثر آن‌ها به سرعت قطع می‌شود و منجر به این می‌شود که خیلی زود احساس سستی کنید.

 

 

بیشتر بخوانید: غذاهای مرگ آور کدام است؟
 

 

 

غذاهای شیرین؛ منجر به یک حادثه اضطرابی می‌شوند

غذا و اضطراب

ملیسا می‌گوید: «شکر منجر به افزایش سریع مقدار قند خون می‌شود که به سرعت کاهش پیدا می‌کند. این کاهش سریع قند خود ممکن است منجر به بروز علائم فیزیکی اضطراب شود.»

همچنین اگر اضطراب دارید، استفاده از کافئین می‌تواند علائم فیزیکی اضطراب مثل افزایش ضربان قلب را بیشتر کند. همچنین کافئین باعث ایجاد وحشت در افراد درگیر با بیماری اضطراب می‌شود.

 

 

منبع: خبرآنلاین

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.