دنیای قلم -شربت تخم شربتی برای ایام گرما و تابستان بسیار مناسبت است و مانع از این می شود که دچار گرمازدگی شوید.
آب خنک ۴ لیوان لیمو ترش ۱ عدد شکر به اندازه کافی زعفران دم کرده به اندازه کافی تخم شربتی ۴ قاشق غذاخوری
تخم شربتی را از یک روز قبل خیس کنید و در یخچال قرار دهید تا خوب پف کند و قوام بیاید. زعفران دم کرده و شکر را با هم مخلوط کنید ، به اندازه یک لیوان آب سرد روی آن بریزید و آنقدر هم بزنید تا خوب مخلوط شود. سپس تخم شربتی را داخل آن بریزید و هم بزنید حالا نوبت چکاندن لیمو داخل آن است. یک عدد لیمو ترش را داخل شربت بچکانید ، می توانید لیمو را پوست کنده و گوشت آن را تکه کنید و داخل شربت بریزید و هم بزنید اینطور یک شربت پالپ دارم خواهید داشت.
می توانید به جای شکر از عسل استفاده کنید. عسل متابولیسم بدن را کاملا کنترل می کند.
در صورت تمایل می توانید از گلاب هم در این شربت استفاده کنید.