دنیای قلم -برنامه «همرفیق» پس از هشت ماه، پنج شنبهشب به پایان رسید. فصل اول این برنامه در 31 قسمت ضبط شده بود و چهرههای مشهور به عنوان مهمان در آن حضور یافتند. «همرفیق» شانس دوبارهای برای شهاب حسینی به حساب میآمد و مخاطبان امید فراوانی به موفقیت این ستاره داشتند، اما برخلاف انتظارات این برنامه نتوانست به تجربه ویژهای در کارنامه شهاب حسینی تبدیل شود. به بهانه پایان «همرفیق» مروری داشتیم بر پرسروصداترین حواشی برنامه و آن چه در قسمت آخر گذشت.
یکی از موضوعاتی که از همان ابتدای برنامه مورد انتقاد قرار گرفت، اجرای شهاب حسینی بود. همان طور که حسینی در برنامه توضیح داد، او در اجرای «همرفیق» سناریوی مشخص و ازپیشتعیینشده و برنامهریزی خاصی برای صحبتهایی که قرار بوده مطرح کند، نداشته است. این موضوع به ضرر «همرفیق» تمام و واکنشهای شهاب حسینی به مهمانها و رفتارهایی که در برنامه از خود نشان داد، باعث تعجب مخاطبان شد. شوخیهای نه چندان بامزه او هم به ارتباط خوب و صمیمانه با مهمانان و سرگرمکننده بودن «همرفیق» کمک زیادی نکرد.
نام «همرفیق» در طول این هشت ماه، به دلیل ممیزی نیز بر سر زبانها افتاد. در هشتمین قسمت شبنم مقدمی مهمان «همرفیق» بود، این قسمت پس از گذشت مدتی، از آرشیو نماوا حذف شد. نماوا علت این اتفاق را دستور ساترا برای نظارت مجدد اعلام کرد و نوشت که این قسمت پس از دریافت مجدد مجوز پخش در دسترس قرار خواهد گرفت. در اخبار غیررسمی، همخوانی شبنم مقدمی با گروه بمرانی ، علت ممیزی برنامه اعلام شد. ممیزی دیگر «همرفیق» مربوط به تغییر رنگ برنامه در قسمت 30 با حضور هانیه توسلی و شبنم فرشادجو و ممیزی چهره آنهاست.
یکی از مهمترین حواشی «همرفیق» که بازتاب گستردهای در فضای مجازی داشت، صحبتهای صریح شهاب حسینی درباره مخالفتش با ساخت فصل دوم و سوم «شهرزاد» بود. او در این برنامه توضیح داد که سریال قرار بود در یک فصل ساخته شود و پایان حیرتانگیزی داشته، اما پس از استقبال مخاطبان از سریال که هنگام ساخت منتشر میشد، دندانهای نیش تیز شد و قصه سرش را به مسیر دیگری کج کرد. او به صراحت گفت که در عمل انجامشده قرار گرفته و چون قصه و شخصیت اش ناتمام میمانده، نمیتوانسته از پروژه جدا شود.
یکی دیگر از حاشیههایی که «همرفیق» را هدف انتقاد قرار داد، گاف سعید راد در این برنامه بود. این بازیگر در یکی از قسمتهایی که به عنوان مهمان اصلی «همرفیق» در برنامه حضور داشت، درباره اهمیت کتابخوانی صحبت میکرد که گفت برای بازی در فیلم «سفر سنگ» محصول سال 56، 10 جلد کتاب «کلیدر» اثر محمود دولتآبادی را خوانده است، در حالی که جلد اول این کتاب سال 57 و جلد آخر آن سال 63 منتشر شده است. از آن جایی که «همرفیق» زنده نیست و تولیدی است، بخشی از انتقادها به سمت این برنامه روانه شد.
«همرفیق» در طول پخش باعث دلخوری و نارضایتی بعضی مهمانان و افراد حاضر در برنامه شد. یکی از این موارد مربوط به صحبتهای خواهر پانتهآ بهرام درباره طبقهبندی مردم بود که باعث شد بسیاری از کاربران برداشت تحقیر طبقه متوسط و فرودست را از صحبتهای او داشته باشند. پانتهآ بهرام در واکنش به ماجرا از «همرفیق» بابت تدوین نادرست صحبتهای خواهرش انتقاد کرد و توضیحاتی داد. در برنامهای که علی نصیریان مهمان بود، میکس تکنوازی مهدی پاکنژاد نوازنده سهتار حاضر در برنامه با آواز نصیریان که در دو دستگاه متفاوت اجرا شد نیز انتقاد این نوازنده را برانگیخت.
فصل اول «همرفیق» با دعوت از حسن ریوندی کمدین مشهور به پایان رسید. ریوندی در اینستاگرام دنبالکنندگان زیادی دارد و چهره شناخته شدهای است. احتمالا سازندگان «همرفیق» قصد داشتهاند با استفاده از حضور این کمدین، برنامه را با حالوهوای شاد و سرگرمکنندهای به پایان برسانند. ریوندی در طول برنامه با موضوعات مختلف شوخی کرد و سوالات شهاب حسینی را همراه با شوخی و خنده پاسخ داد. شوخیهای او و فضای شاد برنامه، واکنشهای مثبت و منفی به دنبال داشته است. عدهای از مخاطبان از طنازیهای او استقبال کردهاند. کاربری نوشته: «خیلی خوبه، حتی حرفهای جدیش هم بامزهست.» کاربر دیگری نوشته: «جالب ترین قسمت «همرفیق» حضور آقای ریوندی بود، واقعا این قسمت شاد بود.» تعدادی از مخاطبان هم واکنشهای متفاوتی داشتهاند. کاربری در انتقاد به ریوندی نوشته: «جوکها و شوخیهای کانالهای تلگرامی و اینستاگرام رو به عنوان خاطرات خودش تعریف میکنه.» تعدادی از مخاطبان هم شروع برنامه و حضور نوید محمدزاده را با پایان آن و دعوت از حسن ریوندی مقایسه و از «همرفیق» انتقاد کردهاند. منبع : خراسان