دنیای قلم -سوپ جو یک پیش غذای بسیار خوشمزه و خاص است که می توانید آن را به سبک رستوران های حرفه ای درست و آماده کنید. برای تهیه سوپ جو خوشمزه و مجلسی باید حتما از آب قلم استفاده شود.
1 پیمانه جو 1 لیوان عصاره قلم 3 لیوان آب 1 عدد هویج 1 عدد سیب زمینی جعفری خرد شده نصف لیوان 2 ق غذاخوری رب گوجه 1 عدد پیاز 2 ق غذاخوری آبلیمو تازه
جو را از شب قبل خیس می کنیم . بهتر است با ب سرد اینکار را بکنیم تا از له شدگی آن جلوگیری شود. سپس پیاز را خرد میکنیم با کمی روغن و زردچوبه تفت میدهیم رب را اضافه میکنیم و تفت میدیم آب قلم و آب و جو خیس خورده و نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم و منتظر می شویم تا جو خوب بپزد و لعاب بی اندازد. سپس هویج و سیب زمینی نگینی را به مواد اضافه می کنیم . وقتی که به خوبی پخت حالا نوبت اضافه کردن جعفری است. جعفری نباید زیاد حرارت ببینید چرا که خاصیتش را از دست می دهد. بعد از چند دقیقه شعله اجاق را خاموش کنید تا از حرارت بیفتد. بعد سوپ را در ظرفی که برای سرو کردن آماده کرده اید بریزید و میل کنید.
برخی خانم ها تمایل دارند علاوه بر جعفری ، گشنیز نیز به سبزی سوپ اضافه کنند. گشنیز عطر خوبی دارد و سوپ شما را خوشمزه می کند. برای تزئین سوپ می توانید از زرشک هم استفاده کنید. می توانید به جای آب قلم از مرغ استفاده کنید و تکه های مرغ که خوب پخته شده را به همراه عصاره مرغ داخل سوپ بریزید.