دنیای قلم -انواع میوه های تابستانی برای درست کردن لواشک مناسب هستند از آلبالو، آلوی زرد و زردآلو گرفته تا شاه توت و هلو. نکته مهم این است که شما هم می توانید یک نوع لواشک درست کنید و هم این که برای تهیه لواشک انواع میوه ها را با توجه به سلیقه خودتان مخلوط کنید. اگر هم دوست دارید لواشک شما خیلی ترش شود می توانید به آن زرشک اضافه کنید. فوت و فن این کار را در ادامه به نقل از ایرنا بخوانید.
آلبالو، زرشک، زردآلو، هلو، آلوی زرد و شاه توت: به میزان دلخواه و ترکیب بر اساس ترشی، شیرینی یا ملس شدن
نمک: به میزان لازم
۱. بعد از شستوشوی میوهها آنها را از هسته جدا کنید و با اضافهکردن کمی آب به آن اجازه دهید تا بپزد.
بیشتر بخوانید: سه روش آسان برای خشک کردن آلبالو
۲. پختن میوهها باید تا زمانی ادامه پیدا کند که کاملا له و غلیظ شوند. این پروسه حدود یکساعت طول میکشد و در آخر نمک را به مخلوطمان اضافه میکنیم.
۳. بعد از اینکه مخلوطمان کمی خنک شد، با استفاده از یک صافی تفالهها را جدا میکنیم تا کاملا صاف و یکدست شود.
۴. مایع لواشک را روی سینی یا هر ظرفی که انتخاب کردهایم بهصورت یک لایه نازک پهن میکنیم و زیر نور آفتاب قرار میدهیم. بهتر است روی ظرفها را یک تنظیف نازک قرار بکشیم تا حشرات و گردوغبار روی لواشکها ننشیند.
۵. بعد از دو تا سه روز لواشکها آماده است.