دنیای قلم -تهیه بستنی در خانه کاری سرگرم کننده و بسیار جذاب است. اگر در خانه ثعلب ندارید می توانید بستنی را بدون ثعلب درست کنید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه شربت بار برای کیک
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری شیر 2/3 پیمانه گلاب 1/3 پیمانه زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری پودر هل 1/2 قاشق وانیل 1/4 قاشق چایخوری زرده تخم مرغ 1 عدد شکر 1/2 پیمانه خامه صبحانه 200 گرم
- 1ابتدا شیر، زعفران دم کرده، هل و گلاب را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. ۲- در کاسه ای دیگر، زرده ی تخم مرغ را به همراه شکر با کمک همزن دستی خوب بزنید. سپس مخلوط شیر را کم کم به آن ها اضافه کرده و با هم خوب هم زنید تا یکدست شوند. ۳- آرد را دو بار الک کنید. سپس آن را آرام آرام به مایه ی مخلوط شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه ی مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
بیشتر بخوانید : چگونه در خانه خامه قنادی خوشمزه تهیه کنیم؟ + نکات کلیدی
۴- مخلوط را داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم شعله ی گاز قرار دهید. آن را مدام هم بزنید تا زمانی که مواد به غلظت فرنی برسند. سپس آن را از روی حرارت بردارید و وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید تا مواد بستنی کاملا خنک شوند. ۵- بعد از آن که مواد مخلوط شده کاملا سرد شدند، خامه را به آن ها اضافه کنید و با همزن دستی خوب با سایر مواد بستنی مخلوط کنید. ۶- همه ی مواد را داخل ظرفی بریزید و آن را به مدت ۲ ساعت در فریزر قرار دهید. ۷- بعد از آن که مواد بستنی کمی خودش را گرفت، خامه ی خشک (دستور در نکات کلیدی) را به آن اضافه کنید و مجددا آن را به مدت ۳ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود. ۸- برای تزیین بستنی می توانید چند پر زعفران روی آن بپاشید.