دنیای قلم -کوفته کشک اصفهان یک غذای عالی و خوشمزه از شهر اصفهان است. کوفته کشک اصفهان البته پرکالری است و باید در خوردن این غذای بسیار خوشمزه احتیاط کرد.
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم برنج ۱پیمانه معادل(۱۵۰)گرم کشک ۳۰۰ گرم سبزی کوفته ۱۰۰خردشده شامل (ترخون مرزه شوید جعفری) نعناع خشک ۳ق غ پیاز متوسط ۲عدد سیر ریز خرد شده ۳حبه نمک ، فلفل سیاه، زردچوبه ، زنجبیل ۱ق غ آب به مقدار لازم
گوشت چرخ شده رو ۵دقیقه باکمی نمک ویکعدد پیاز رنده آبگرفته ورز بدید بعد سبزی کوفته برنج پخته شده و ادویه ها را اضافه کرده و۵دقیقه دیگه ورز بدید تا کامل چسبدگی ایجاد بشه سپس گوله هایی درست کنید وسط کوفته کمی پیاز داغ وگردو قرارداده گرد کنید ۲ساعت در یخچال استراحت کند. برای سس ۱عددپیاز سرخ کنید به همراه سیر ، نعناع و زردچوبه آب اضافه شود۳قاشق از برنج پخته شده را به آب کوفته اضافه کنید و اجازه دهید تا آب کوفته جوش آید بعد کشک اضافه کرده مخلوط کنید پس از جوش آمدن کوفته ها را در آب جوش آمده قرار دهید ۱۵دقیقه با در باز بجوشد و بعد در قابلمه را ببندید و۱/۵تا۲ساعت بجوشد تا جابیفتد.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه خورش کدو سبز مجلسی و بسیار خوشمزه
کوفته کشک باید کم آب باشد. بنابراین از رقیق کردن آن پرهیز کنید. به جای گردو از اجیل های دیگر هم می توانید استفاده کنید. بادام زمینی نیز طعم این غذا را خوشمزه می کند.