دنیای قلم -خورشت کدو سبز یک غذای سنتی ایرانی است که با طعم خاص و خوشمزه که برای مهمانی ها جلوه خاصی به سفر می دهد.
250 گرم گوشت خورشتی 4 عدد کدو سبز 1 عدد پیاز 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 3 قاشق سوپخوری آبغوره نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
ابتدا پیاز رو رنده یا خورد کرده و بعد با کمی روغن سرخ میکنیم. وقتی کم کم در حال طلایی شدن بود بهش زرچوبه اضافه کرده و کمی تفتشون میدیم. حالا رب رو هم داخل ماهیتابه میریزیم و با پیاز تفت میدیم تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد.
بیشتر بخوانید: خورش هویج تبریزی با مرغ یا گوشت؛ طرز تهیه کامل
هر چقدر که پیاز بیشتر سرخ شده باشد و رب هم خوب سرخ کنیم رنگ و مزه خورشت ما خوشمزه تر می شود. البته باید دقت کنیم تا هیچکدام را نسوزانیم. وقتی رب هم سرخ شد گوشت های خورشتی که به اندازه دلخواه خرد کردیم را هم اضافه می کنیم. نوع گوشت بستگی به سلیقه شما دارد اما گوشت گوسفندی این خورشت رو لذیذ تر می کند.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه جوجه کباب فوق العاده و رستورانی
حالا گوشت را با بقیه مواد تفت میدهیم تا تغییر رنگ بدهد. بعد دو لیوان آب به مواد اضافه می کنیم تا مواد با هم بپزد. در حالیکه مواد در حال پخت است کدوها را سرخ می کنیم. سعی کنید کدوی سبز و قلمی و تازه تهیه کنید. کدوها را پوست بگیرید و بشویید. بعد آن را سرخ کنید و وقتی گوشتها پخت کدوها را هم به مواد اضافه کنید و به مدت ده دقیقه زمان بدهید تا با هم بجوشند و جا بیفتند. بهتر است شعله کم باشد و به آرامی مواد با هم بپزد. وقتی قوامی که مد نظر داشتید به دست آمد خورشت شما آماده است. می توانید با پلو میل کنید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه رولت گوشت مجلسی و بسیار خوشمزه
برای خوش عطر شدن خورشت می توانید به آن مقداری چوب دارچین اضافه کنید. بهتر است در مراحل آخری پخت خورشت اینکار را بکنید. اگر دوست دارید خورشت شما طعم ملس بگیرد مقداری غوره به آن اضافه کنید. غوره خورشت را ملس و خوشمزه می کند. از پودر گل سرخ برای عطر بهتر آن استفاده کنید.
می توانید به جای گوشت از مرغ استفاده کنید. می توانید گوشت مرغ را تکه کنید یااینکه به صورت درسته استفاده کنید.