کد خبر : 617 تاریخ : ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۶ آذر - 16:35
چگونه برای شب یلدا سالاد کلم و انار تهیه کنیم؟ آیا طرز تهیه سالاد خوشمزه و خوش رنگ کلم و انار را می دانید؟ اینجا را بخوانید.

سالاد کلم و انار یکی از سالادهای خوشمزه و پرطرفدار  است که به دلیل فراوانی انار در پاییز و زمستان بیشتر در این فصل‌ها تهیه می‌شود. این سالاد رنگ و شکل زیبایی دارد، تهیه آن بسیار راحت است و گزینه مناسبی برای شب یلدا می‌باشد.

 

مواد اولیه لازم برای تهیه سالاد کلم و انار

سالاد کلم و انار

کلم سفید کوچک ۱ عدد
کلم بنفش ۱/۳ عدد
هویج بزرگ ۲ عدد
گردو خرد شده ۱۵۰ گرم
کشمش ۱۰۰ گرم
انار بزرگ ۲ عدد
سس مایونز ۵ قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
آویشن به میزان لازم

 

بیشتر بخوانید: چگونه برای شب یلدا چیز کیک انار درست کنیم؟ + نکات طلایی خوشمزه شدن آن


طرز تهیه سالاد کلم و انار

سالاد کلم و انار

۱- ابتدا کلم را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید آن را تمیز بشویید سپس به صورت رشته‌ای نازک برش بزنید. برای خرد کردن کلم برای اینکه برش‌ها یک دست و تمیز در بیاید و در نهایت سالاد زیبایی داشته باشید ابتدا قسمت‌های انتهایی کلم برگ را جدا کنید سپس دور تا دور مغز کلم را با چاقویی تیز برش بزنید. سپس مغز کلم را خارج کنید در مرحله بعد برگ‌های کلم را جدا کنید کلم برگ را به صورت لوله‌ای بپیچانید و آن را خرد کنید بدین ترتیب برش‌هایی هم اندازه و زیبا خواهید داشت.

خیلی از افراد کلم را به خاطر بوی آن دوست ندارند بنابراین مهم‌ترین نکته در خصوص تهیه این سالاد از بین بردن بوی کلم است برای این منظور کلم‌ها را به روش گفته شده خرد کنید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب یخ قرار دهید بعد داخل صافی بریزید و اجازه دهید آب آن کشیده شود با این ترفند بوی بد کلم از بین می‌رود و در نهایت سالادی خوش طعم و خوش عطر خواهید داشت.

۲- در ادامه هویج‌ها را هم تمیز بشویید پوست آن را بگیرید و همانند کلم به صورت نوار‌های نازک طولی و رشته‌ای رنده کنید و آن را هم به ظرف سالاد اضافه کنید و با کلم خرد شده مخلوط کنید. سپس انار دان شده را هم به مواد اضافه کنید.

۳- گردو‌ها را از چند ساعت قبل در آب خیس کنید بعد پوست آن‌ها را جدا کنید اگر گردو را با پوست اضافه کنید ممکن است سالاد کمی تلخ شود. کشمش‌ها را بعد از شستن در آب خیس کنید تا نرم شود و بعد به سالاد اضافه کنید.

۴- برای تهیه سس سالاد سس مایونز را در یک کاسه‌ای بریزید سپس آبلیمو + نمک + فلفل سیاه + آویشن را به آن اضافه کنید تمامی مواد را با هم مخلوط کنید تا سس یکدستی بدست بیاید.

همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالادی سس مایونز در مواد اولیه وجود دارد عده‌ای می‌پرسند می‌شود به جای آن از ماست استفاده کرد این مسئله تا حدودی سلیقه‌ای است اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن ندارید می‌توانید ماست چکیده را جایگزین کنید، اما ماست معمولاً آب می‌اندازد بنابراین توصیه می‌شود برای مهمانی‌ها این کار را انجام ندهید.

۵- سس تهیه شده را با مواد مخلوط کنید سپس حدود ۲ الی ۳ ساعت در پخچال نگه دارید و اجازه دهید سس به خورد مواد برود و پس از آن میل کنید.
 

 

بیشتر بخوانید: چگونه انار را شش تکه کنیم؟ + فیلم

 

سالاد انار و کلم قالبی

سالاد کلم و انار

۱- اگر می‌خواهید این سالاد را به صورت قالبی سرو کنید یک کیسه فریزر را با قیچی برش بزنید و کاملا باز کنید سپس داخل قالب مورد نظرتان قرار دهید به صورتی که مقداری از کیسه فریزر از قالب بیرون بماند تا هنگام خارج کردن سالاد از قالب دچار مشکل نشوید. پس از قرار دادن کیسه فریزر در قالب مواد سالاد را با دقت داخل قالب بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا سالاد تمام نقاط قالب را پر کند و مواد منسجم شود سپس آن را حدود ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.

۲- پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کنید آن را روی یک دیس یا بشقاب برگردانید به آرامی قالب را بردارید تا سالاد از قالب خارج شود سپس کیسه فریزر را هم به آرامی جدا کنید در این مرحله اگر احساس کردید سس سالاد کم است می‌توانید کمی سس به آن اضافه کنید و با پشت قاشق صاف کنید وقتی سالاد را از قالب خارج کردید می‌توانید با انار تزیین کنید. این سالاد را برای شب یلدا تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردنش لذت ببرید.

 

 

منابع: فرارو و نمناک