دنیای قلم ـ ناگهان درخت فیلمی به نویسندگی و کارگردانی صفی یزدانیان و تهیه کنندگی پیمان معادی، محصول سال ۱۳۹۷ است. این فیلم از ۱۷ آذر ماه به صورت آنلاین در پلتفرمهای فیلیمو و نماوا اکران خواهد شد.
پیش از اکران، موزیک ویدیوی این فیلم با صدای آرمان گرشاسبی با عنوان «بر می گردم» منتشر شده است. این اثر با موسیقی آرمان گرشاسبی و آهنگسازی اشکان آبرون، نوید زمردی و شعری از احسان حائری آماده شده است.
قصه این فیلم در سه دوره تاریخی روایت میشود. فرهاد زندگی خود را از کودکی تا 50 سالگی برای روانکاو تعریف می کند.
پیمان معادی، مهناز افشار، شقایق دهقان، سیامک صفری، زهره عباسی، مهراب قاسمخانی، پانتهآ پناهیها، آرمان مرادی
بیشتر بخوانید: معرفی فیلم «درخت گردو» + فیلم
مهناز افشار در ٢١ خرداد ١٣۵۶ در تهران بدنیا آمد. دیپلم دبیرستان را در رشتهٔ علوم تجربی گرفت و برای ادامهٔ تحصیل به مدّت چهار سال در یک مؤسسهٔ غیرانتفاعی به تحصیل در رشتهٔ تدوین پرداخت. به علّت گرایش مذهبی، خانوادهٔ او در آغاز، مخالف بازیگری او بودند. او در کلاسهای بازیگری حمید سمندریان آموزش دید.
مهناز افشار در خرداد ۱۳۹۳ با یاسین رامین فرزند محمدعلی رامین معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دورهٔ دوم ریاست جمهوری محمود احمدینژاد ازدواج کرد و سید محمد خاتمی، رئیسجمهور پیشین ایران، خطبهٔ عقد آنها را خواند.افشار و همسرش در اردیبهشت ۹۴ صاحب یک دختر شدند و نام او را «لیانا» گذاشتند.
مهناز افشار در مهرماه ۱۳۹۸ با انتشار استوری در صفحه اینستاگرامش،با اعلام جدایی از یاسین رامین نوشت: «هر آدمی ضعیف یا قوی یک وجودی داره. ولی وقتی تصمیم میگیری یک مادر مجرد باشی باید دوتا وجود داشته باشی و اونارو برای خودت و فرزندت قویتر هم بکنی.»
بیشتر بخوانید: معرفی فیلم «خروج» + فیلم
مهنار افشار بازیگری را با مجموعه تلویزیونی عشق گمشده در سال ۱۳۷۶ آغاز کرد و پس از آن با ایفای نقش در فیلم دوستان به کارگردانی علی شاه حاتمی در سال ۱۳۷۷ به سینما راه یافت و با ایفای نقش در فیلم شور عشق به کارگردانی نادر مقدس در سال ۱۳۷۹ به شهرت رسید. شباهت زیاد وی به گوگوش، خواننده مشهور، در توجه رسانهها به او در شروع کارش تأثیرگذار بود.
مهناز افشار در دههٔ هشتاد از چهرههای تاثیرگذار سینمای تجاری ایران شد و در سالهای پایانی این دهه با بازی در فیلمهای کارگردانان متفاوت سعی کرد تصویر شناخته شده اش را تغییر دهد. تلاشی که به دریافت چندین جایزه و تقدیرنامه از سوی منتقدان و جشنوارههای داخلی ختم شد.
منابع: ویکی پدیا و نمناک