دنیای قلم - ماجرا با شکایت مردی جوان آغاز شد که مدعی بود همسرش با فردی دیگر در ارتباط بوده است. او در شکایت خود اعلام کرد: «مدتی بود با همسرم اختلاف داشتیم و جدا از هم زندگی میکردیم. در همین فاصله فردی ناشناس یک سیدی حاوی تصاویری از دوربین مداربسته به من داد که نشان میداد همسرم وارد خانهای در غرب تهران شده است. تصاویر داخلی خانه نیز گویای رابطهای غیرمتعارف میان همسرم و مردی دیگر بود.»
با پیگیری موضوع، زن جوان و مردی که بعداً مشخص شد وکیل است، شناسایی و بازداشت شدند. در جریان تحقیقات مشخص شد این دو از طریق چند پرونده ملکی که زن برای پیگیری به وکیل سپرده بود، با یکدیگر آشنا شدهاند. وکیل متهم در جریان بازجوییها گفت: «رابطه خاصی میان ما نبود و خانم مورد نظر هرگز نگفت که متأهل است. صرفاً برای پیگیری پروندههای حقوقی با من در تماس بود.»
زن متهم نیز ضمن رد اتهام، تأکید کرد که مدتهاست از همسرش جدا زندگی میکند و با مرد وکیل صرفاً ارتباط کاری داشته است. با این حال، با توجه به شکایت شوهر، مدارک موجود و فیلم ضبط شده، دادگاه بدوی رأی به اعدام زن جوان داد و مرد را نیز به تحمل شلاق، دو سال تبعید و دو سال محرومیت از وکالت محکوم کرد.
پس از اعتراض متهمان و ارائه دفاعیات جدید، دیوان عالی کشور رأی صادره را نقض کرد و دستور رسیدگی مجدد صادر شد. جلسه رسیدگی جدید در شعبه ۱۱ دادگاه کیفری برگزار شد. شاکی مجدداً خواستار مجازات متهمان شد، اما آنها همچنان بر بیگناهی خود تأکید کرده و مدعی شدند که فیلم ارائهشده تنها لحظه ورود را ثبت کرده و ارتباط آنها صرفاً شغلی بوده است.
با پایان جلسه، قضات برای صدور حکم وارد شور شدند و رأی نهایی در روزهای آینده صادر خواهد شد.