دنیای قلم - عذرا فراهانی نوشت: در حالی که امروز سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری خود اعلام کرد: "جمشید شارمهد" محکوم به اعدام و حکم او آماده اجرا بود، اما قبل از اجرای حکم، فوت کرد. خبرگزاری میزان وابسته به قوه قضاییه منبع اصلی این خبر، در 7 آبان ماه تنها رسانهای بود که برای اعلام این خبر از کلمه "اعدام" خودداری و از جمله "به سزای عملش رسید" استفاده کرد. اما این خبرگزاری و حتی قوه قضائیه تا به امروز از هیچ رسانه ایی نخواست خبرِاعدام "جمشید شارمهد" را حذف کنند. سکوت این رسانه اصلی قوه قضائیه، باعث شد همه رسانهها از کلمه و تیتر "اعدام" برای "جمشید شارمهد" استفاده کنند. روزنامه کیهان هفتم آبان ماه به نقل از خبرگزاری میزان این خبر را با تیتر "اعدام" منتشر کرد. تیتر؛حکم اعدام "جمشید شارمهد" سرکرده گروهک تروریستی "تندر" اجرا شد. پس از طی روال قانونی و تایید نهائی رای دادگاه در دیوان عالی کشور، حکم اعدام "جمشید شارمهد" سرکرده گروهک تروریستی "تندر" و طراح بمبگذاری در حسینیه سیدالشهدا(ع) شیراز صبح دیروز به اجرا درآمد. به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، دادستانی تهران دیروز با صدور اطلاعیهای اعلام کرد: "به استحضار ملت شریف ایران اسلامی، خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران میرساند؛ "جمشید شارمهد" سرکرده گروهک مزدور انجمن پادشاهی معروف به تندر، سالها به دستور اربابان خود در سازمانهای جاسوسی غربی، آمریکایی و رژیم کودککش صهیونیستی، عملیاتهای تروریستی متعددی را علیه کشور عزیزمان ایران اسلامی طراحی کرد. از جمله آن میتوان به بمبگذاری و انفجار حسینیه سیدالشهدا(ع) شیراز اشاره کرد که این اقدام تروریستی منجر به شهادت و زخمی شدن بیش از ۲۰۰ نفر از هموطنان عزیزمان شد. این در حالی است که در میان شهدا پنج زن و کودک خردسال بیگناه نیز به خون خود غلطیدند. این تروریست جنایتپیشه ... پس از سالها شرارت و جنایتهای گروهک مزدور و تروریستی تندر علیه مردم مظلوم و مقتدر ایران اسلامی در نهایت "جمشید شارمهد" که عامل شهادت و زخمی شدن صدها ایرانی بیگناه بود با حکم دادگاه صالح محکوم و در تاریخ 7 آبان ۱۴۰۳ به سزای اعمالش رسید."
خبرگزاری فارس هم همان روز از واکنش وزیر خارجه آلمان در صفحه ایکس (توئیتر سابق) خود به اجرای حکم مجازات اعدام "جمشید شارمهد" خبر داد ونوشت: بائربوک وزیر خارجه آلمان در واکنش به اجرای حکم اعدام "جمشید شارمهد" تندر اعلام کرد که این اقدام برای ایران "عواقب جدی" خواهد داشت.
واقعا تغییر خبر "اعدام " متهم تروریست یک پرونده مهم در دستگاه قضایی که منجر به آسیبهای دیپلماسی برای کشور جمهوری اسلامی ایران شد، از کجا نشات میگیرد و چرا مسولان قضایی در اعلام خبری به این مهمی نه صداقت به خرج دادند و نه تدبیر؟ چرا یک باره خبر "اعدام" پس از یک هفته به خبر "سکته" پیش از اعدام تغییر کرد. خبرگزاری میزان که خودش هم از به کاربردن خبر اعدام خودداری کرده بود ولی چرا اجازه داد خبر " دروغین "اعدام" در رسانه های سراسری اعلام شود. چرا از آن ها نخواست خبر اعدام به خبر سکته تبدیل شود؟ اگر قرار بود این خبر تحت عنوان اعدام مطرح شود، چه شد که امروز سخنگوس قوه قضاییه دست به افشاگری زد؟ دنیای عجیبی است! شاید تا چند روز دیگر هم قوه قضاییه در اقدامی عجیب علیه رسانه های آنروز اعلام شکایت کند و بگوید: آنها نشر اکاذیب یا تحریف خبر کردند؟