دنیای قلم -برخی مواد غذایی به سبب دیر هضم بودن و دارا بودن مواد مغذی بر اشتها تاثیر میگذارند و کمک میکنند که برای زمان طولانیتری سیر بمانید و حس گرسنگی را به حداقل برسانید. اما برخی مواد غذایی با حجم زیاد و کالری کمی که نسبت به حجم خود دارند، تاثیر زیادی در ایجاد حس سیری و سرکوب گرسنگی دارند:
بلغور جو دوسر، به عنوان یک غلات کامل، سرشار از فیبر است و میتواند سرعت هضم و جذب کربوهیدراتها را کاهش دهد و از افزایش و افت ناگهانی قند که سبب گرسنگی میشود، جلوگیری کند.
ماهیهایی همچون قزل آلا و ماهی تن علاوه بر پروتئین، حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که برای سلامت قلب و مغز مفیدند. پروتئین و امگا ۳ هر دو در ایجاد حس سیری طولانی نقش چشمگیری دارند.
آجیلها جزو مواد مغذی سیرکننده به شمار میآید. آجیل با ایجاد حس سیری، افزایش انرژی و همچنین مواد معدنی و آنتی اکسیدانهایی که در خود دارد، به حفظ سلامت کلی کمک میکند.
سیب سرشار از فیبر است و خوردن آن به شما احساس شادابی و سیری میدهد. افرادی که در برنامه غذایی روزانه خود حداقل یک عدد سیب میخورند، زودتر و بیشتر احساس سیری میکنند.
تمشک یکی از میوههای حاوی فیبر است که در هر پیمانه ۸ گرم فیبر دارد. مصرف یک مشت تمشک برای این که حس گرسنگی را در طول روز سرکوب کنید، کافی است.