دنیای قلم -شاید برای شما هم پیش آمده باشد، مقدار آشی که تهیه کردهاید، زیاد باشد و اگر آن را در یخچال نگه دارید، ممکن است خراب شود. در این شرایط شاید این سوال برایتان به وجود آمده باشد که آیا میتوان آش را فریز کرد؟ پاسخ این سوال مثبت است. در ادامه این مطلب روشهای فریزکردن آش رشته را به شما خواهیم گفت.
1 برای فریزکردن هر غذایی ابتدا باید مطمئن باشید که به طور کامل سرد شده باشد. به دلیل اینکه اگر غذای شما داغ باشد، عمل انجماد خیلی دیر انجام میشود. همچنین گرمای آن غذا باعث میشود مواد غذایی دیگر در فریزر آب یا فاسد شوند.
2 بعد از اینکه آش رشته شما به صورت کامل سرد شد، به اندازه وعدهای که استفاده میکنید، آش را داخل پلاستیک فریزر بریزید و آن را پهن کنید.سپس در فریزر قرار دهید و هر زمان که میخواستید استفاده کنید، یک بخش را از فریزر در آورید و گرم کنید.
3برای گرم کردن آن، حتما بسته آش رشته را از چند ساعت قبل از فریزر در آورید تا کارتان برای گرم کردن راحتتر باشد. معمولا غذاهای پخته شده که در فریزر قرار گرفته میشود، بو و طعمشان تغییر میکند. به همین علت برای گرم کردن بهتر است کمی پیاز داغ و روغن به آن اضافه کنید تا طعم خوبی بگیرد.
البته توجه داشته باشید که آش رشته را به مدت طولانی در فریزر نگهداری نکنید، بهتر است آن را در زمان کمی مصرف کنید.