دنیای قلم -یکی از لذیذترین و خوشمزهترین میوههای پاییزی انجیر است ولی با توجه به اینکه پوست بسیار لطیفی دارد، به یک چشم به هم زدن پوستش زخمی شده و از شکل و قیافه میافتد.
این مشکل در مورد انجیرهای سیاه جدیتر است. حالا اگر مقداری انجیر سیاه با همین مشخصات در یخچال دارید، با آنها یک چیز کیک خوشمزه درست کنید.
۶۰ گرم کره ۱۵ عدد بیسکویت سبوسدار ۲۰۰ گرم خامه پرچرب و سفت ۲۰۰ گرم پنیر خامهای ۱ قس پودر ژلاتین ۵ قس شکر
مواد لازم برای روکش انجیر ۱ کیلوگرم انجیر رسیده ۴ قس عسل
۱. بیسکویتها را در آسیاب بریزید و به پودر تبدیل کنید، سپس کره را آب کرده و به بیسکویتها اضافه کنید و هم بزنید و با دست مخلوط را حسابی ورز دهید.
۲. یک قالب کمربندی گرد با قطر ۲۰ سانتیمتر انتخاب کنید. کف آن را با کاغذ شیرینیپزی بپوشانید. مخلوط بیسکویت و کره را در کف قالب پهن کنید و با دست سطح روی آن را صاف کنید به طوری که قطر بیسکویت در همه جای قالب یکسان باشد.
۳. فر اجاق گاز را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و بعد از گرم شدن فر، قالب حاوی بیسکوئیت را مدت یکربع در فر قرار دهید تا طلایی رنگ شود.
۴. خامه، پنیر خامهای و ۳ قاشق سوپخوری شکر را در کاسهای بریزید و ۱۵ ثانیه با همزن هم بزنید تا یک مخلوط خامهای یکنواخت حاصل شود. نصف پودر ژلاتین را در مقدار کمی آب جوش حل کرده و با این مواد مخلوط کنید. حالا بروید سراغ درست کردن لایه انجیر؛ برای این کار دم انجیرها را بکنید و آنها را داخل دستگاه خرد کن بریزید و یک خمیر انجیری تحویل بگیرید. بقیه پودر ژلاتین را با ۲ قاشق سوپخوری شکر در آب جوش حل کنید و با انجیر خمیر شده مخلوط کنید.
۵. به این خمیر عسل را هم اضافه کنید و هم بزنید و کناری بگذارید. حالا مایه پنیری را روی بیسکویت بریزید و سطح آن را با لیسک صاف کنید. لایه بعدی سس انجیر است که سطح آن را هم بعد از ریختن روی لایه پنیری با لیسک صاف کنید. حالا قالب را مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از این مدت کمربند قالب را باز کرده و چیزکیک را جدا کنید.
اگر دستگاه خردکن ندارید، بیسکویتها را با گوشتکوب هم میتوانید بکوبید فقط باید بیسکویتها به پودری یکنواخت تبدیل شوند.
اگر انجیر دوست ندارید، به جای آن از میوه دیگری که قابلیت پوره شدن داشته باشد، استفاده کنید.
قالب کمربندی را از لوازم قنادی و شیرینیپزیفروشیها تهیه کنید.