دنیای قلم - کوفته از غذاهای خوشمزه ای است که برخی فکر می کنند درست کردن آن سخت است اما با چند ترفند ساده می توانید کوفه درست کنید.
۱ دقت به چسبندگی موادکوفته| برای چسبندگی بیشتر گوشت کافی است مقداری آرد (آرد نخودچی، آرد برنج یا آرد گندم) به مواد کوفته اضافه کنید و به خوبی ورز دهید تا کوفته قوام و چسبندگی بیشتر به خود بگیرد. ۲ جداکردن آب پیاز| اغلب افراد به دلیل طعم خوبی که پیاز به کوفته میدهد، مقدار زیادی پیاز به مواد اضافه میکنند. در صورتیکه پیازها آبدار باشد، پیشنهاد میکنیم با رنده درشت آن را رنده کنید تا له نشود ضمن اینکه آب پیاز را جدا و سپس پیازهای رنده شده را به مواد کوفته اضافه کنید. ۳ گوشت را خوب چرخ کنید| برای تهیه کوفته خوشمزه بهتر است گوشت کوفته را دو تا سه بار با چرخ گوشت به خوبی چرخ کنید تا یک دست شود. ضمن این که بافت گوشت هم نرمتر میشود و از وا رفتن کوفتهها نیز جلوگیری میکند. ۴ استفاده از گوشت کمچرب| در صورتیکه گوشت کوفته پرچرب باشد با ترکیب کردن و ورز دادن مواد، احتمال وا رفتن مواد کوفته وجود دارد. برخی بر این باورند که با اضافه کردن تخممرغ به مواد تا حدودی این مشکل حل میشود، اما در صورتیکه گوشت پرچرب باشد چسبندگی مواد کمتر و مواد کوفته شل میشود. ۵ قراردادن کوفتهها داخل فریزر| پس از آماده شدن کوفته بهتر است حداقل به مدت یک ساعت آن ها را داخل فریزر قرار دهید تا مواد به خوبی استراحت کند. حتی اگر از شب قبل آن ها را داخل فریزر قرار دهید، نتیجه بهتری میگیرید. اگر کوفته وا رفت چه کنیم؟ * مقداری آرد نخودچی یا آرد گندم به مایع کوفته اضافه کنید تا مواد کوفته سفت شود. * یکی دو عدد تخممرغ داخل مایه کوفته اضافه کنید تا موجب چسبندگی مواد شود. * یک عدد سیبزمینی پخته را به درستی له و به مایه کوفته اضافه کنید تا به خوبی سفت شود و از شل شدن آن تا حدی بکاهد.