دنیای قلم - اگر شما هم با مساله تلخ شدن غذا پس از مصرف لیمو عمانی درگیر هستید ما توصیه هایی برایتان داریم .
1خیس کردن لیمو عمانی در آب تا حد زیادی در رفع تلخی لیمو عمانی در غذا تاثیر دارد. 2 برای نصف کردن لیمو عمانی به کمک یک چاقو آن را نصف کنید تا تلخ نشود. 3 قبل از استفاده از لیمو عمانی آن را بجوشانید. البته این کار باعث میشود مجبور شوید از لیموهای بیشتری استفاده کنید؛ چراکه جوشاندن لیمو عمانی علاوه بر تلخی، ترشی لیمو را هم میگیرد. 4 درست است که خود لیمو عمانی غذا را خوشمزهتر میکند، اما گاهی بعضی از آشپزها برای جلوگیری از تلخ شدن غذا ترجیح میدهند از پودر لیمو استفاده کنند. 5 این ترفند فقط برای خورشت قیمه کاربرد دارد. اگر حس کردید خورشت قیمه شما تلخ شده است، ترکیبی بسیار خوشمزه راه نجات شماست. مقداری زعفران سابیده را دم کنید و به نسبت زعفران شکر اضافه کنید و بعد از این که شکرکامل حل شد این مخلوط را به غذا اضافه کنید و از معجزه طعم آن روی خورشت لذت ببرید. 6 سیبزمینی برای رفع بسیاری از اشتباهاتی که در غذا رخ میدهد بسیار مناسب است. میتوانید برای رفع تلخی لیمو عمانی در غذا هم از آن استفاده کنید.