دنیای قلم -هر سرآشپزی برای اینکه سرعت و خوشمزگی در پخت غذا داشته باشد ترفندهایی را رعایت می کند که 10 ترفند آن را برای شما گفته ایم.
در صورتی که نمیدانید کدام یک از سبزیجات را برای پختن ابتدا در آب سرد یا آب داغ بریزید، کافی است این نکته را درنظر داشته باشید که آن دسته از سبزیجات که روی زمین رشد میکنند به آب داغ و آن دسته از سبزیجات که زیر زمین رشد میکنند برای پختن به آب سرد نیاز دارند.
برای این که ماکارونی و پاستا به هم نچسبد ، کافی است به ازای هر 100 گرم ماکارونی یک لیتر آب اضافه و مقدار آب را زیاد کنید.
نکته لازم درباره رنده کردن انواع پنیر در آشپزی این است که اغلب پنیرها در صورتی که در دمای محیط قرار بگیرند بافتی نرم را به خود خواهند گرفت و به سختی میتوان آنها را رنده کرد. برای رنده کردن راحتتر پنیرها باید آن ها را 20 دقیقه در فریزر قرار دهید،سپس رنده کنید.
برای بیرون آوردن پوست تخم مرغ از داخل ظرف غذا میتوانید این ترفند جالب آشپزی را به کار ببرید. ابتدا انگشت خود با آب خیس و به پوست تخم مرغ نزدیک کنید، با این ترفند به دلیل ایجاد خاصیت مغناطیسی بین پوست تخم مرغ و انگشت دست به راحتی میتوانید پوست را از داخل ظرف خارج کنید.
بهترین روش برای پوست کندن گوجه فرنگی این است که انتهای آن را به صورت X برش بزنید و آن را به مدت 15 تا 20 ثانیه در آب در حال جوشیدن قرار دهید و بعد از درآوردن گوجه فرنگیها از داخل آب به راحتی میتوان پوست آن را گرفت و مصرف کرد.
برای اینکه با روش درست یخ گوشت را آب کنید،آن را درون بشقابی قرار دهید و در یخچال یا محیط اتاق بگذارید تا به آرامی یخ آن آب شود.
وقتی که کیک یا شیرینی را درون فر قرار میدهید، برای این که به خوبی پف کند، در فر را مکرر باز نکنید، زیرا دمای فر کاهش می یابد و کیک یا شیرینی به خوبی پف نمی کند.
در آشپزخانه حداقل از دو تخته استفاده کنید؛ یکی برای سبزیجات و دیگری برای گوشتها. انجام این کار به حفظ بهداشت و پاکیزگی کمک می کند، زیرا گوشتهای خام باکتری هایی دارند که برای سلامتی مضرند و این باکتریها در صورت تماس با محیط، روی آن باقی می مانند و اگر روی یک تخته باقی بمانند، میتوانند به راحتی با سبزیجات ترکیب شوند و به این دلیل که بیشتر سبزیجات به صورت خام استفاده میشوند، این باکتریها وارد بدن میشوند و میتوانند دردسرساز باشند.
برای اینکه مواد سرخ کردنی را بهتر سرخ کنید، اول تابه را به خوبی داغ و بعد مواد را به آن اضافه کنید، این کار باعث می شود بافت مواد سرخ کردنی بیشتر حفظ و خوش فرمتر شود.
به طور کلی پیشنهاد سرآشپزها این است که موادی را که قرار است از آنها در پخت و پز استفاده کنید،اول به دمای محیط برسانید و سپس از آنها استفاده کنید. این کار باعث می شود غذای شما لذیذتر شود.