دنیای قلم -دقت کردید سوپ شیر رستورانها انگار طعم و مزه دیگری دارد؟ شاید شما هم دوست داشته باشید در خانه این سوپ خوشمزه را بهروش رستورانها تهیه کنید. پس با ما همراه باشید برای یاد گرفتن طرز تهیه این پیشغذای بینالمللی:
خب اول مواد لازم شامل 2 لیوان شیر، 300 گرم مرغ، نصف لیوان جو پرک، یک عدد پیاز، 2 عدد هویج، 2 قاشق غذاخوری آرد سفید، 2 قاشق کره، 2 قاشق خامه صبحانه، کمی جعفری، 8 عدد قارچ متوسط، 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش و نمک و فلفل هم با توجه به ذائقه.
1 اول پیاز را به صورت نگینی خرد کنید، بعد یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و پیاز را به همراه کمی روغن اضافه کنید. در ادامه پیاز را تفت دهید تا سبک و شیشهای شود. در این مرحله گوشت مرغ را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید، بعد ۲ لیوان آب به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه بیفزایید. کمی صبر کنید تا آب شروع به جوشیدن کند. 2 اکنون کفهای روی سطح آب را با قاشق جمع کنید و دور بریزید. حرارت را کمتر کنید و اجازه دهید گوشت مرغ نیمپز شود. حالا هویج ها را بهصورت نگینی خرد و اضافه کنید. 3 صبر کنید هویج ها کمی نرم شود، بعد جو پرک را به مواد داخل قابلمه اضافه و کمی مخلوط کنید، سپس در قابلمه را بگذارید تا جو لعاب کند. اکنون صبر کنید مرغ به طور کامل بپزد. وقتی مرغ بهطور کامل پخت، آن را از قابلمه خارج و به صورت ریش ریش خرد کنید و مجدد داخل قابلمه بریزید.
4 قارچ ها را هم بهصورت ورقهای خرد کنید، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید. در این مرحله کره را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید به طور کامل ذوب شود، سپس قارچها را به همراه آب لیموترش به تابه اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا کاملا سرخ شود. 5 پس از اینکه قارچها بهطور کامل سرخ شد، آنها را به قابلمه اضافه کنید. در ادامه آرد را در تابهای که قارچها را تفت دادید، با کمی کره تفت دهید تا خامیاش گرفته شود. 6 حالا کمی شیر گرم را اضافه و با آرد ترکیب کنید تا گلوله نشود، بعد باقی مانده شیر را اضافه و به خوبی با آرد مخلوط کنید تا یکدست شود. در ادامه مواد را با هم بهصورت مداوم مخلوط کنید تا کمی غلیظ شود. 7 پس از اینکه مواد کمی غلیظ شد، خامه را اضافه و با شیر بهخوبی مخلوط و سپس به قابلمه سوپ اضافه کنید. در این مرحله نمک و فلفل را اضافه کنید. حالا باید اجازه دهید سوپ روی حرارت بماند تا به غلظت مدنظرمان برسد. توجه داشته باشید که این سوپ در زمان سرو کردن کمی سفتتر میشود، پس نباید بگذاریم خیلی غلیظ شود.