دنیای قلم -نعناع، این گیاه خوشبو با طبع گرم و خشک، مثل یک گنجینه از خواص دارویی در دل طبیعت است. چه تازه، چه خشک، چه بهعنوان دمنوش و چه به صورت پودر، هر روشی که انتخاب کنید برای بهرهگیری از خواص شگفتانگیز نعناع، در نهایت یک گام بیشتر به سوی سلامتی خواهید برداشت. در ادامه فواید نعناع را بررسی میکنیم:
با کمک نعناع، آنزیمهای گوارشی بدن، چربیها را بیشتر مصرف و به انرژی تبدیل میکند. میتوانید نعناع را با موادغذایی دیگری مانند لیمو، ترکیب کنید.
نعناع با خواص آرامشبخشی که دارد، برای کسانی که با آسم مبارزه میکنند، بسیار مفید است. این گیاه با ایجاد یک انسداد در لولههای بینی، کمک میکند تا بتوانید بهتر تنفس کنید. با این حال، مصرف نعناع باید با دقت صورت بگیرد. با زیادهروی در استفاده از این گیاه ممکن است سوزش بینی و معده را تجربه کنید. نعناع به شکل چای یا جویدنی برای رفع گرفتگی گلو، برونشیت و مشکلات تنفسی دیگر کاربرد دارد.
نعناع، علاوه بر خواص آرامشبخشی که دارد، خاصیت پاککنندگی و سمزدایی هم دارد. این گیاه با جلوگیری از التهاب معده، داشتن خواص پاککنندگی برای دهان و تقویت فرایند هضم، به بهبود وضعیت کلی سلامتی کمک میکند. این اثر مفید نعناع باعث میشود آنزیمهای گوارشی بتوانندراحت تر موادغذایی را تجزیه کنند.
نعناع همچنین دارای برخی عوامل ضد باکتری است که به جلوگیری از برخی عفونتهای کوچک کمک میکند. پژوهشها نشان دادهاند که نعناع میتواند در کنترل واکنشهای دردی بدن تاثیر مثبت داشته باشد.
وقتی گلوی شما قرمز و تحریک میشود و ماهیچههای دور گردن و قفسه سینه درگیر سرفه شدهاند، استفاده از نعناع میتواند بسیار مفید باشد.
در حالی که نعناع خواص درمانی فراوانی دارد، برای برخی از مردم ممکن است مضر باشد. کسانی که با سوزش سر معده، رفلاکس اسید معده و سنگ کیسه صفرا دست و پنجه نرم میکنند، باید از مصرف نعناع پرهیز کنند.