دنیای قلم -اگر اهل استفاده از سسهای مختلف هستید به احتمال زیاد طعم سس هزارجزیره را هم چشیدهاید. اصالت این سس خوشمزه که در انواع سالاد و ساندویچ تا انواع فستفود استفادهمیشود به آمریکا برمیگردد و ترکیبی از سس کچاپ، خردل و مایونز با خیارشور و ماست تهیهمیشود. وقتی این سس را در خانه درستکنید نمک، ترشی و تندی آن دست خودتان است. در ادامه طرز تهیه این سس را که خیلی راحت است، آوردهایم.
خیارشور را به صورت نگینی خیلی ریز خردکنید و آبش را بگیرید. در ادامه پیاز و سیر را به صورت ریز رندهکنید و با خیارشور مخلوطکنید. در صورتی که میکسر دارید میتوانید به جای رنده و ریزکردن همه مواد خردشدنی را در میکسر ریزکنید. حالا وقت اضافهکردن سس مایونز، ماست، سس کچاپ، سرکه سفید و ادویههای مخصوص است. مواد را با هم خوب مخلوطکنید تا سس یکدست و یکنواخت شود. سس هزارجزیره آماده است. آن را برای 3ساعت در یخچال بگذارید تا مزهها در هم ترکیبشوند و بعد از هربار استفاده آن را در ظرف مخصوص سس در یخچال نگهداری کنید.
1. بهجای پیاز و سیر رندهشده میتوانید از پودر پیاز و سیر استفادهکنید. 2. اگر میخواهید سس هزارجزیرهتان رژیمی باشد به جای سس مایونز از 3قاشق غذاخوری روغن زیتون استفادهکنید.
سس کچاپ: 2قاشق غذاخوری سس خردل: 2قاشق غذاخوری سس مایونز: نصف لیوان خیارشور: 2عدد کوچک سیر: یک حبه پیاز: یک عدد ماست چکیده یا خامه ترش: 3قاشق غذاخوری سرکه سفید: 2 قاشق غذاخوری
پودر جعفری یا آویشن: یک قاشق مرباخوری ادویه کاری: نصف قاشق مرباخوری پاپریکا: یک قاشق مرباخوری نمک: به میزان لازم