دنیای قلم -بیشتر ما حداقل یک بار در آشپزخانه از فویل استفاده کردهایم. بیشترین استفادهای که در خانه از فویل میشود، به عنوان روکش روی ظرف غذا برای گذاشتن آن داخل فر یا مایکروفر است تا غذا خشک نشود و بهتر بپزد. بعضیها هم از فویل برای روکش روی اجاق گاز استفاده میکنند تا اجاق کثیف نشود و لکه روغن و غذا روی صفحه اجاق گاز باقی نماند.
اما جالب است بدانید فویل در خانه میتواند کاربردهای بسیار بیشتری داشته باشد که خیلیها از آن بیخبرند. ما در این مطلب به نقل از «فرادید» میخواهیم شما را با کاربردهای مختلف فویل در خانه آشنا کنیم، با ما باشید. اگر رنده آشپزخانه شما کند شده است، آن را کنار نگذارید. یک تکه نسبتا بزرگ از فویل را گلوله کنید. حالا گلوله فویل را روی قسمتی از رنده که کند شده است، بکشید و سعی کنید همه گلوله فویل را رنده کنید. با این کار رنده شما تیز میشود.
اگر حبوبات شما داخل شیشه حشره زده است، بهتر است یک تکه فویل را گلوله کنید و همراه با کمی نمک داخل شیشه حبوبات بریزید و درِ آن را ببندید تا همه حشرات از بین بروند. با این کار حبوبات هرگز حشره نمیزند.
اگر قیچی منزل کند شده است، یک تکه فویل را بردارید و با قیچی تمام آن را ببرید. هرچه بیشتر تکههای فویل را با قیچی ببرید، قیچی شما تیزتر میشود. اگر میخواهید مایکروفر را قبل از پخت کیک و غذا گرم کنید و نگران هستید که اگر مایکروفر را خالی روشن کنید ممکن است جرقه بزند، بهتر است یک تکه فویل را گلوله کنید و داخل مایکروفر خالی بگذارید؛ سپس مایکروفر را روشن کنید و اجازه بدهید گرم شود. این صورت مایکروفر دیگر جرقه نمیزند.