دنیای قلم -بدون نیاز به فِر و همزن برشتوک شکلاتی خوشمزه درست کنید توجه داشته باشید که در خانه می توان شیرینی در حجم مورد نیاز آماده کرد و داشتن فر برای حجم های خیلی بالا مفید است.
آرد نخودچی: یک پیمانه کره: ۱۰۰گرم (گیاهی یا حیوانی) پودر هل یا پودر دارچین: از هر کدام یک قاشق چایخوری (البته میتوانید هر کدام را که خواستید حذف کنید) پودر قند: نصف پیمانه
مرحله اول: ابتدا آرد نخود را یکبار الک می کنیم، در تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم و هم میزنیم تا بوی خوش آرد بلند و خامی آن گرفته شود. برای این مرحله حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان لازم است. مرحله دوم: بعد از آن کره را اضافه و متناسب با سلیقه هل یا دارچین را هم استفاده میکنیم. البته بدون هل و دارچین هم طعم خوبی دارد. مرحله سوم: در نهایت گاز را خاموش و پودر قند را الک و با قاشق خوب مخلوط میکنیم تا یکدست و خمیری شکل شود، بعد میتوانیم داخل قالب سیلیکونی بریزیم و داخل یخچال قرار دهیم و خط برشهایی روی آن ایجاد کنیم که بعدا برای برش راحت باشیم. بعد از حدود نیمساعت تا یک ساعت، وقتی خودش را گرفت، هر مدلی که دوست داشتیم ، برش میزنیم و رویش را با شکلات بن ماری شده تزیین می کنیم .منظور از شکلات بن ماری شده شکلاتی است که روی حرارت بخار آب باز شده و می توانیم آن را ته قالب بریزیم . نویسنده : فهیمه میم| مدرس آشپزی