دنیای قلم -یک هندوانه خریده اید و وقتی آن را قاچ و مزه میکنید سفید یا بیمزه است. راهکارتان برای این مواقع چیست؟ هندوانه را دور نیندازید، چون ترکیبات زیادی را میتوانید با این هندوانهها تهیه کنید که نه بیمزگی آن مشخص شود و نه، کمرنگی آن به چشم بیاید.
پوست سبز هندوانه را بگیرید. سپس بخش قرمز آن را برش بزنید، دانههای آن را خارج کنید و در فریزر بگذارید. هرچه برشهای هندوانه کوچک تر باشد مراحل تهیه اسموتی راحتتر پیشمیرود. بعد از 3تا4ساعت برشهای هندوانه را از فریزر خارج کنید و در مخلوطکن بریزید. دو قاشق برگ نعناع شسته و خردشده را به همراه یک چهارم لیوان فرانسوی شکر به آن اضافه کنید و اجازه دهید با هم مخلوط شود. بهتر است در اسموتی به جای شکر از عسل استفاده کنید. ضمن این که بسته به ذائقه خانواده تان می توانید از شکر و نعناع استفاده کنید. نکته: اگر زمان کافی برای گذاشتن هندوانه در فریزر ندارید، میتوانید با اضافه کردن چند قالب یخ، اسموتی را تهیه کنید.
در دسرها به دلیل وجود مواد دیگری مانند شکر و رنگ خوراکی، مزه و رنگ هندوانه تعیینکننده نیست. پس با هندوانه کال یا بیمزه هم می شود سراغ تهیه دسر رفت.برای تهیه دسر هندوانه به 3 لیوان آب هندوانه، یک لیوان بستنی وانیلی، 4 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و یک لیوان سرپر شکر نیاز است. اگر تمایل دارید دسر رنگ بیشتری داشته باشد رنگ خوراکی قرمز به این مواد اضافه کنید.
برای تهیه این دسر ابتدا پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد به روش بنماری (ذوبکردن روی بخار آب) حل کنید. چند قطره رنگ خوراکی (در صورت تمایل) به این مخلوط اضافه و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود. آب هندوانه، بستنی و شکر را در مخلوطکن بریزید تا یکدست شود. اکنون وقت اضافه کردن ژلاتین حلشده به این مخلوط است. دسر آمادهشده را در قالب مد نظر بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد. دسر هندوانه آماده است. نوش جان!