کد خبر : 277820 تاریخ : ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت - 12:27
طرز تهیه کره بادام‌ زمینی در خانه طرز تهیه کره بادام زمینی در خانه را اینجا بخوانید

دنیای قلم - آماده‌کردن کره  بادام زمینی  سریع، راحت و بدون ‌دردسر است. کره بادام‌زمینی برای سلامت قلب مفید است و به کنترل قند خون کمک می‌کند. در این مطلب به فوت‌وفن‌های تهیه این کره در خانه می‌پردازیم.


  طرز تهیه :


برای شروع کار پوست بادام‌زمینی را بگیرید. اگر بادام‌زمینی تازه و مرغوب نباشد، نمی‌توان پوستش را به راحتی جداکرد. بادام‌زمینی‌های پوست‌گرفته را داخل یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق‌گاز بگذارید و سپس به اندازه‌ای تفت بدهید که بادام‌ها به‌طور کامل داغ شوند ولی نسوزند. بعد از این‌که بادام ها کاملا داغ شدند و چند دقیقه تفت خوردند، آن ها را از روی اجاق گاز بردارید و داخل دستگاه مخلوط‌کن بریزید. یک دقیقه بادام‌ها را با دستگاه کمی‌ خردکنید،سپس چند ثانیه به آن ها استراحت‌بدهید. دوباره به مدت یک دقیقه دستگاه را روشن‌کنید تا حالت پوره‌ای پیدا کنند. این کار را آن‌قدر تکرارکنید تا بادام‌های پوره‌شده کم‌کم له‌ شوند و حالت کرم مانند پیدا کنند. با توجه به این که قدرت دستگاه‌های میکسر یا غذاساز با هم متفاوت است، زمانی که طول می‌کشد تا بادام به کره تبدیل شود، متغیر است. کره بادام زمینی را داخل ظرف در بسته بریزید و روی آن را با کنجد و گردوی خرد شده تزیین کنید.

کره بادام زمینی

مواد لازم


 بادام زمینی محلی تازه: نیم کیلو
  کنجد و گردو: به میزان لازم