دنیای قلم -خوراکیهای بهاری شامل طیف وسیعی از سبزیجات و میوهها هستند که مصرف آنها در یک رژیمغذایی سالم ضروری است؛ چرا که این مواد غذایی به مرور سیستم ایمنی و دستگاه گوارش را پاک سازی میکنند و ما را در برابر بیماریها مقاوم میسازند. خبرآنلاین به نقل از elizabethrider، در ادامه فهرستی از خوراکیهای مفید بهاری را گردآوری کرده است.
همه ما با این ماده غذایی پرفایده آشنا هستیم و میدانیم که این خوراکی بهاری سرشار از ویتامین A و آنتیاکسیدانهای مختلف است. هویج برای حفظ سلامت مو، پوست و ناخن یک انتخاب عالی است و از همین رو به عنوان یک اکسیر ضد پیری شناخته میشود. همچنین هویج یک مبارز قوی در برابر سرطان است. پیشنهاد مصرف| میتوان هویج را به صورت خام یا آبپز در سالادها و ساندویچها استفاده کرد. از آب هویج هم به عنوان نوشیدنی استفاده میشود. همچنین هویج یک میان وعده عالی برای کودکان است.
نعناع معروفترین سبزی بهاری است. این گیاه مفید حاوی آنتیاکسیدانی به نام رزمارینیک اسید است که میتواند علایم آلرژی فصلی را تسکین دهد. منتول موجود در آن یک ضد احتقان طبیعی است و همچنین قادر است ناراحتیهای معده را بهبود ببخشد. پیشنهاد مصرف| نعناع گیاهی لطیف است، پس بهتر است آن را نپزید یا نجوشانید. بهتر است آن را به عنوان طعمدهنده به نوشیدنیهای سرد اضافه کنید. طعم بینظیر نعناع، آن را به یک چاشنی فوقالعاده تبدیل میکند که میتوان به سالادها و غذا اضافه کرد.
پیازچه حاوی مقدار زیادی از فلاونوئیدهاست. فلاونوئیدها ترکیباتی هستند که نقش مهمی در پیشگیری از بیماریها، کاهش استرس اکسیداتیو و دفع سموم دارند. پیازچه نوعی آنتیهیستامین طبیعی است و خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی هم دارد. پیشنهاد مصرف| میتوانید پیازچه خام را به سالادها اضافه کنید یا آن را تفت دهید و به عنوان طعم جانبی در غذاها استفاده کنید. پیازچه در تهیه سسها و سوپهای بهاری یک گزینه کاربردی است.