دنیای قلم -پیتزای ماکارونی ، خوشمزه تر از پیتزا است و بسیار هم طرفدار دارد.
ماکارونی:۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده: ۱۵۰گرم پیاز: یک عدد قارچ: پنج عدد بزرگ فلفل دلمه ای : به مقدار لازم سس بشامل: نصف فنجان سس سیر و گوجه فرنگی: یک فنجان پنیر پیتزای رنده شده: یکونیم فنجان نمک، فلفل و آویشن: به مقدار لازم
1-ابتدا مایه ماکارونی را آماده کنید. پیاز را ریز خرد و سرخ کنید تا طلایی شود. سپس گوشت چرخکرده را در پیاز سرخ شده تفت دهید، قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را به مخلوط اضافه و حرارت را کمی بیشتر کنید تا قارچ آب نیندازد.نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس سس گوجه فرنگی و سیر را (که از قبل تهیه کردهاید) به گوشت اضافه و قبل از آنکه آب سس کاملا گرفته شود، شعله را خاموش کنید.2-درست مثل روش پخت ماکارونی ساده، برای آبکش کردن ماکارونی در یک قابلمه بزرگ آب را با مقداری نمک به جوش بیاورید. وقتی آب به جوش آمد، ماکارونیها را بدون خرد کردن در قابلمه بریزید و قبل از آنکه بیش از اندازه نرم شود، آبکش کنید.3-کف یک سینی نچسب روغن بمالید و سینی را در فری که با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردهاید، قرار دهید. سپس سینی را بیرون بیاورید و یک لایه ماکارونی کف آن بریزید بعد یک لایه مایه ماکارونی و یک لایه سس بشامل روی آن اضافه کنید. یک لایه دیگر از ماکارونی روی مواد بریزید و بعد از ریختن یک لایه نازک از سس بشامل و پنیر پیتزای رنده شده، سینی را به فر برگردانید و بگذارید ۲۰ دقیقه بپزد.4-وقتی دیدید لایه زیرین ماکارونیها طلایی شده است، برای آنکه روی پنیر طلایی شود، شعله پایین فر را خاموش و شعله بالای فر را روشن کنید و اجازه دهید مدت کمی (حدود ۵ دقیقه) بپزد، سپس فر را خاموش کنید.