دنیای قلم -کورتادو یک قهوه ملایم ایتالیایی است که در روزهای سرد طرفداران زیادی دارد.
1- ابتدا اسپرسوی دبل شات را تهیه کنید. 2- شیر را روی حرارت متوسط بگذارید و گرم کنید. سپس قبل از آن که بجوشد، در فرنچ پرس بریزید و با استفاده از اهرم دستگاه چند بار هم بزنید تا کف کند. 3- در ماگی که برای تهیه کورتادو انتخاب کردهاید، سیروپ وانیل را بریزید و با قهوه ترکیب کنید. 4- کمتر از نصف مقدار اسپرسو، شیر داخل مخلوط قهوه و سیروپ بریزید و در انتها فوم شیر را اضافه کنید. اسپرسوی کورتادو آماده است.
اسپرسو دبل شات: ۶۰ سی سی شیر: یک ششم لیوان سیروپ وانیلی: یک چهارم لیوان