کد خبر : 277255 تاریخ : ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۰ دي - 15:07
روش هایی برای مزه دار کردن جوجه کباب مزه‌دار کردن جوجه کباب در طبخ آن بسیار موثر است. اگر می خواهید جوجه کباب خوشمزه داشته باشید حتما باید آن را مزه‌دار کنید.

دنیای قلم -مزه‌دار کردن جوجه کباب در طبخ آن بسیار موثر است. اگر می خواهید جوجه کباب خوشمزه داشته باشید حتما باید آن را مزه‌دار کنید. 

 

آب لیمو و نمک


برای طعم دار شدن  باید جوجه را به روغن  آغشته کنید تا کامل چرب شود.سپس نمک را به جوجه اضافه کنید و ورز دهید، بعد آب لیمو ترش را  به جوجه اضافه کنید و ورز دادن را ادامه دهید. بگذارید مواد حدود ۲ ساعت در یخچال بماند تا کاملا به خورد جوجه‌ها برود.


 پیاز را خلالی خرد کنید


برخی افراد برای طعم‌دهی بیشتر یا پوشش بیشتر جوجه از پیاز رنده یا پوره  شده استفاده می‌کنند اما این روش کاملا غلط است.زیرا اگر پیاز را رنده کنید و به جوجه‌ها اضافه کنید تکه‌های پیاز رنده شده به جوجه‌ها می‌چسبد و هنگام کباب کردن جوجه این تکه‌های پیاز سریع‌تر از جوجه می‌سوزند. بهترین کار  این است که پیازها را به صورت خلالی خرد کنید.


 زعفران


 برخی افراد زعفران را آخر کار به جوجه اضافه می‌کنند که این باعث می‌شود زعفران به خورد جوجه‌ها نرود.برای این که زعفران بسیار غلیظ‌تر و خوش رنگ‌تر شود باید زعفران را با یخ دم کنید. سپس زعفران دم شده را به جوجه‌های خام که هنوز هیچ چیزی به آن اضافه نکرده‌اید اضافه کنید و ورز دهید تا کاملا زعفران به خورد جوجه‌ها برود. پس از ورز دادن حدود یک ساعت به جوجه‌ها استراحت دهید تا کاملا زعفران را به خود جذب کند.