دنیای قلم -ادویه ها طعم دهنده اصلی هر غذایی هستند و اگر ادویه مناسب برای غذاها انتخاب نشود نمی توان انتظار طعم عالی از غذا داشت.
گل سرخ یا گل محمدی: یک قاشق غذاخوری زیره: یک قاشق غذاخوری دارچین: یک قاشق غذاخوری زنجبیل: یک قاشق غذاخوری جوز هندی: یک قاشق غذاخوری میخک: یک قاشق غذاخوری هل: یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه : یک قاشق مربا خوری فلفل قرمز: یک قاشق مربا خوری زردچوبه: یک قاشق غذاخوری پودر زیره: یک قاشق غذاخوری دارچین: یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه ، دارچین ، فلفل سیاه ، جوز هندی، بادیان ، میخک
نعناع خشک ، گلپر ، تخم گشنیز ، تخم سیاه دانه ، زیره سیاه و سبز ، کاری ، زردچوبه.
گلپر ، زردچوبه ادویه ماست و خیار فلفل سیاه، نعناع خشک، ریحان ، مرزه ، ترخان خشک و پودر گل سرخ
زیره سبز ، کاری ، زنجبیل، فلفل قرمز ، گشنیز و شنبلیله
پودر گل محمدی ، کاری ، دارچین ، فلفل سیاه
بهترین ادویه زعفران ، زنجبیل ، برگ بو و پودر سیر است. همچنین ادویه کورما و تیکا و گراماسالا برای تهیه مرغ عالی است.
سوپ ها انواع مختلفی دارند که ادویه آن ها هم با هم فرق دارد. مثلا به سوپ جو کمی پودر آویشن میزنند.اما به طور کلی برای همه سوپ ها بهتر است یک یا دو عدد برگ بو اضافه کنید تا تفاوت طعم آن را متوجه شوید.