دنیای قلم -کتلت سبزیجات، غذایی سالم و سبک است که می توانید درست کنید و با خیال راحت از آن استفاده کنید.
سیب زمینی بزرگ: 2 عدد نخود فرنگی: نصف پیمانه هویج بزرگ: یک عدد لوبیا سبز ساطوری شده: نصف پیمانه برگ گشنیز: 3 قاشق غذاخوری نمک: به میزان لازم زنجبیل رنده شده: سه چهارم قاشق چای خوری زیره سبز: به میزان لازم فلفل چیلی سبز ساطوری شده: یک یا 2 عدد گرام ماسالا: یک دوم تا سه چهارم قاشق چای خوری آرد سوخاری یا آرد نان: 6 قاشق غذاخوری آرد برنج یا ذرت یا نخودچی: 2 قاشق غذاخوری روغن: 4 قاشق غذاخوری
1- ابتدا هویج و سیب زمینی ها را به شکل مکعب های کوچک برش بزنید. 2-همه سبزیجات را با هم در قابلمه بریزید و با کمی آب بپزید. 3-سبزیجات را با هم بکوبید تا به طور کامل خمیری و نرم شوند. 4-برگ گشنیز، چیلی سبز، گرام ماسالا، زیره سبز و زنجبیل را به مواد کتلت سبزیجات اضافه و مواد را به طور کامل با هم مخلوط کنید. 5-آرد سوخاری را به مواد کتلت بیفزایید و خوب به هم بزنید. 6- یک تکه از مواد را جدا کنید و با دست کتلت را شکل دهید. 7- دو قاشق غذاخوری آرد برنج یا آرد نخودچی را در کمی آب حل کنید تا خمیری آبکی آماده شود. سپس کتلت را در آن بغلتانید. 8-کتلت سبزیجات را در آرد سوخاری بغلتانید تا هر دو سمت آن به طور کامل از آرد پوشانده شود. 9-بین 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا مواد کتلت سبزیجات به خوبی به خورد هم بروند و آرد به کتلت ها بچسبد. 10-در یک ماهیتابه کوچک روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود و کتلتها را در آن سرخ کنید.