دنیای قلم -کیک هویج و کدو حلوایی، مخصوص عصرهای سرد پاییز بسیار مناسب است.
آرد: دو فنجان پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری بیکینگپودر: دو قاشق چایخوری جوش شیرین: یک قاشق چایخوری جوز هندی: یکچهارم قاشق چایخوری روغن کنجد:یکدوم فنجان شکر:یک فنجان شکر قهوهای:یک فنجان تخممرغ: سه عدد وانیل: یک قاشق چایخوری پوره کدو حلوایی: یک و یکچهارم فنجان باتر میلک:یکدوم فنجان هویج رندهشده: دو فنجان سیب قرمز (بدون پوست رندهشده):یک عدد پنیر لبنه: ۲۲۰ گرم کره پاستوریزه: شش قاشق غذاخوری پودر قند (الک شده):دو و یکدوم فنجان
1-یک قالب فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. سپس، فر را روشن و روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. تا فر گرم میشود در یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و نمک را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید. 2-در یک کاسه بزرگ، شکر، جوز هندی و تخممرغ را با همزن بزنید. وانیل و پوره کدوتنبل را با روغن مخلوط کنید. باتر میلک را به طور متناوب به مواد خشک اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا مواد به طور یکدست مخلوط شوند. هویج و سیب رنده شده را در این مرحله با هم مخلوط کنید. 3-خمیر را داخل قالب بریزید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید. حالا قالب را داخل فر قرار دهید. ۲۵ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد. یک خلال دندان در مرکز کیک فرو کنید و اگر خمیر به آن نچسبید یعنی کیک شما آماده است. کیک را از فر خارج کنید. کیک که خنک شد، وقت خامهکشی است. 4-در یک کاسه بزرگ، پنیر خامهای و کره را با سرعت متوسط به مدت یک دقیقه مخلوط کنید تا کرم رنگ شود. شکر قهوهای را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر با سرعت متوسط مخلوط کنید. حالا وانیل را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. در همین حین پودر قند را به تدریج به مواد خیس اضافه کنید. 5-سطح کیک را با خامهای که تهیه کردهاید، خامهکشی کنید. حالا میتوانید کیک را به ظرف سرو منتقل کنید.