دنیای قلم -برخی از انواع خوراکی ها مثل عدس ، قزل آلا، آجیل و ... میتوانند با التهاب و تجمع هورمون مبارزه و به کاهش دورههای دردناک قاعدگی در زنان کمک کنند.
دردهای قاعدگی میتوانند آزاردهنده باشند. احتمالا شما هم پس از سالها تحمل این دردها، عادت کردهاید که بهدنبال مسکنهایی برای کمک به کاهش علایم خود باشید.در حالیکه مسکنها عالی و گاهی ضروری هستند اما متخصصان میگویند که شما میتوانید این دردها را با برخی غذاها و نوشیدنیها کاهش دهید.
غذاهایی که دارای فیبر زیادی هستند باید در تمام ماه مصرف شوند، اما بهویژه پس از تخمکگذاری (روز ۱۴ تا ۲۸) مصرف فیبر، اهمیت دارد. غذاهای پرفیبر شامل کلم بروکلی، لوبیا، کنگر فرنگی، عدس، جو دوسر و سبزیجات ریشهدار مانند هویج و چغندر است. غذاهای حاوی فیبر به رفع یبوست که معمولا در این دوران به دلیل افزایش هورمون پروژسترون رخ میدهد، کمک میکند.
در دوران قاعدگی، منیزیم به شلشدن ماهیچههای رحم کمک میکند که بهنوبه خود میتواند به کاهش درد ختم شود. آب سبزیجات سرشار از منیزیم است. شکلات تلخ و اسفناج پخته هم منابع خوبی از منیزیم هستند. منیزیم را میتوان همچنین در دانه کدو تنبل بو داده، دانه چیا، شیر سویا، لوبیا سیاه و ماهی قزلآلا یافت.
نتایج برخی مطالعات نشان میدهد، افزایش مصرف غذاهای ضدالتهاب به کاهش درد قاعدگی کمک میکند. فراموش نکنید علاوه بر این که افزایش سطح استروژن یکی از مقصران دردهای ناشی از پریود است، التهاب در بدن هم باعث دردناکشدن دوره های قاعدگی شما میشود. اسیدهای چرب امگا ۳ ماهیت ضدالتهابی دارند و معمولاً در غذاهای دریایی، دانهها و مغزها یافت میشوند. شما میتوانید اسیدهای چرب امگا ۳ را در ماهی سالمون، دانه کتان، ساردین و آجیل بیابید.
تمرکز بر هیدراتاسیون در تمام طول ماه، بهویژه در طول دوره قاعدگی و نزدیک این دوره بسیار مهم است. به این دلیل که آب آرامشدهنده طبیعی عضلات بوده و بنابراین برای گرفتگی عضلات مفید است. برای هیدراتاسیون نوشیدنیهای بدون قند را انتخاب کنید، زیرا قند میتواند به کمآبی بدن منجر شود.