دنیای قلم -بعضی افراد بنابر دلایل مختلف مستعد سردرد هستند برخی از غذاها و نوشیدنیها ممکن است باعث سردرد یا حملات میگرنی شوند:
بسیاری از افراد، اغلب بلافاصله پس از خوردن شکلات سردرد میگیرند، این امر منجر به این باور میشود که شکلات باعث سردرد میشود. اما شاید همیشه این طور نباشد. بسیاری از افراد مبتلا به میگرن، درست قبل از شروع سردرد، دچار اشتهای شدیدی به برخی مواد غذایی از جمله شکلات میشوند. بهعبارتدیگر، مصرف یک تخته شکلات ممکن است هشداری برای شروع سردرد باشد نه علت آن.
کافئین بیشاز حد میتواند شما را به طور کلی مستعد سردرد کند. تحقیقات نشان میدهد که برای کاهش خطر سردرد، افراد مبتلا به میگرن باید مصرف روزانه کافئین خود را به ۲۰۰ میلیگرم محدود کنند.
نیتراتهایی که بهعنوان مواد نگهدارنده در هاتداگ، بیکن و ... استفاده میشوند، ممکن است رگهای خونی را گشاد کنند و باعث سردرد در برخی افراد شود.
سردرد شدید بعد از خوردن بستنی به احتمال زیاد واکنشی به سرماست، نه خود بستنی. «سردرد بستنی» در صورت گرمازدگی بیشتر محتمل است و درد معمولاً در حدود ۳۰ تا ۶۰ ثانیه به اوج خود میرسد.
شیرین کنندههای مصنوعی مانند آسپارتام و سوکرالوز در برخی از افراد با سردرد مرتبط است؛ با این حال شواهد موجود نشان میدهد که آنها محرکهای قوی میگرن برای بیشتر افراد نیستند.
تحقیقات زیادی درباره پنیر بهعنوان محرک میگرن انجام نشده است، اما بهطورکلی مشخص شده که پنیر کهنه بیشتر از انواع دیگر پنیر باعث سردرد میشود. مقصر اصلی، ممکن است مادهای بهنام تیرامین باشد که با تجزیه پروتئینهای پنیر در طول زمان تشکیل میشود.