دنیای قلم -حلوای شیر دسر بسیار خوشمزه ای است که برای مراسم ها پخته می شود.
آرد سفید: 125 گرم کره: 50 گرم روغن مایع: 75 گرم شیر: یک پیمانه شکر: 100 گرم گلاب: یک قاشق غذاخوری هل: یک قاشق چای خوری زعفران دم شده: یک قاشق غذاخوری
1-ابتدا باید شربت شیر و زعفران را تهیه کنید. شیر را روی شعله قرار دهید تا بجوشد سپس شکر را بریزید تا در شیر حل شود. شعله را خاموش و هل و زعفران را اضافه کنید و کنار بگذارید تا سرد شود. 2-آرد گندم یا آرد شیرینی را الک کنید و در ماهیتابه بریزید کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. 3-روغن مایع و کره را به آرد تفت داده شده بیفزایید و آرد را سرخ کنید. 4-آرد را تا جایی که طلایی شود سرخ کنید. می دانید که تیرگی یا روشنی رنگ حلوا به میزان سرخ شدن آرد بستگی دارد پس مقدار سرخ شدن بستگی به سلیقه شما دارد. برای این که آرد در این مرحله نسوزد پیوسته باید هم بخورد. 5-پس از سرخ شدن آرد، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی از حرارت بیفتد. پس از آن شربت شیر و زعفران را همراه گلاب اضافه کنید. 6-مایه حلوای شیر را دوباره روی شعله قرار دهید و سریع هم بزنید تا حلوا خودش را جمع کند. 7-حلوای شیر که آماده شد آن را به هر شکل که تمایل دارید تزیین کنید. حلوا را میتوانید با هر نوع قالبی، قالب بزنید.