دنیای قلم -دسر رولت یخچالی انتخاب خوبی برای پذیرایی در دور همی های خانوادگی است. تهیه کردن این دسر خوشمزه نیازی به فر و پخت ندارد و به سرعت و با مواد در دسترس آماده میشود.
بیسکوییت پتی بور خرد شده دو بسته
خامه قنادی 150 گرم
شیر نصف لیوان
خامه صبحانه 100 گرم
شکلات کاکائویی 100گرم
روغن به میزان لازم
پودر کاکائو یک قاشق چای خوری
ابتدا نصف لیوان شیر، پودر کاکائو و 100 گرم خامه صبحانه را داخل قابلمه بریزید، روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید. وقتی شروع به جوشیدن کرد صد گرم شکلات را به آن اضافه کنید. آن قدر هم بزنید تا مواد یکدست شوند.مواد را از روی حرارات بردارید و وقتی کمی سرد شد بیسکوییتها را با این سس مخلوط کرده و هم بزنید. در مرحله بعد این مواد را به صورت یک مستطیل روی نایلون پهن کنید. اجازه بدهید مواد کاملا سرد شود سپس خامه قنادی را روی آن کشیده و پهن کنید. با کمک نایلون مواد را به آرامی رول کنید. در مرحله بعد رولت را چند ساعت در یخچال بگذارید و بعد از این که مواد به خوبی خنک و سفت شد آن را مانند رولت ها برش بدهید.
برای تزیین رولت ها از سس کاکائو ،پودر گردو و پودر نسکافه استفاده کنید.