کد خبر : 244903 تاریخ : ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۵ اسفند - 17:10
طرز تهیه حمص پیش غذای عالی لبنانی طرز تهیه حمص غذای خوشمزه لبنانی را اینجا بخوانید

دنیای قلم -هوموس (به عربی:حُمُّص) یک پیش غذای مدیترانه ای – عربی است . این غذا که در لبنان بسیار معروف بوده و جزو پیش غذاهای اصلی محسوب می شود با مواد غذایی در دسترسی مانند نخود، سیر، ارده و... تهیه می شود.

 

مواد لازم برای تهیه هوموس یا حمص


مواد لازم    مقدار لازم
نخود    1 لیوان
سیر     4 حبه
ارده    4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون    4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل    به میزان لازم
آبلیمو    2 قاشق غذاخوری
جعفری    دلخواه برای تزیین
طرز تهیه حمص با نخود و ارده

طرز تهیه حمص (هوموس)


نخود را پاک کرده و بشویید و در ظرفی بزرگ 12 ساعت خیس بدهید و چند بار آب آن را تعویض کنید.
نخود خیس شده را با حبه های سیر داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و نرم شود.
پوست نخود پخته شده را جدا کنید.
نخود پخته پوست کنده و سیرهای نرم شده، روغن زیتون و آبلیمو را داخل میکسر یا غذاساز بریزید تا یکدست شود.
ارده را همراه با دو قاشق غذاخوری آب ونمک و فلفل به مواد داخل غذاساز اضافه کرده و دوباره غذاساز را روشن کنید تا نهایتا یک مخلوط کاملا یکدست و نرم داشته باشید.
اگر هوموس غلیظ تر از چیزی است که در نظر دارید کمی بیشتر آب اضافه کنید.
هوموس را به ظرف سرو منتقل کنید و روی آن روغن زیتون بریزید.
 

چند نکته کاربردی برای پخت هوموس


به جای نخود خام می توانید از کنسرو نخود استفاده کنید.
برای پخت زودتر نخود از زودپز استفاده نمایید.
برای خوشمزه تر و متفاوت ترشدن هوموس می توانید به آن انواع مختلف ادویه ها مثل پاپریکای دودی، انواع مختلف سبزی ها مثل گشنیز و جعفری خرد شده، سیرکبابی و یا انواع مغزهای تست شده یا زیتون هم اضافه کنید.
برای تزئین هوموس میتوانید از مقداری پنیر فتا و دانه های کاج بو داده هم استفاده کنید.
میتوانید میزان نخود، ارده و آبلیمو را نسبت به ذائقه خود تغییر دهید.
در کنار هوموس خوشمزه میتوانید از نان پیتای سرخ یا گریل شده، سبزیجاتی مثل خیار، کاهو، هویج و فلفل دلمه ای استفاده کنید.
هوموس را می توانید به مدت یک هفته در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.