کد خبر : 244352 تاریخ : ۱۴۰۰ شنبه ۲ بهمن - 20:03
طرز تهیه خورش ریحان خورش ریحان یک خورش خوشمزه و متفاوت است که ارزش امتحان کردن را دارد. اگر میخواهید یک خورش جدید را امتحان کنید، خورش ریحان گزینه خوبی برای شماست.

دنیای قلم -خورش ریحان یک خورش خوشمزه و متفاوت است که ارزش امتحان کردن را دارد. پخت این خورش بسیار راحت است و به علاوه می توانید متناسب با سلیقه خودتان خورش ریحان را با گوشت مرغ یا گوشت گوسفند بپزید و حتی از بادمجان در کنار خورش استفاده نمایید. 

دستور پخت خورش ریحان 

برای شروع پخت خورش ریحان خوشمزه ، پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید و کنار بگذارید. 

کمی روغن حیوانی در قابلمه ریخته و گوشت را که به صورت قیمه ای تکه شده درروغن حیوان تفت دهید تا رنگش تغییر کند. 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تاس کباب با به

فلفل  زردچوبه و پیاز داغ را به گوشت بزنید و مخلوط کنید. 

طرز تهیه خورش ریحان

به مقدار کافی آب به قابلمه اضافه کنید و 2 ساعت و نیم اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم بپزد. 

سبزی خورش ریحان را خرد کنید.

تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود و سپس سبزی ها را تفت  دهید تا آبش کشیده شود. کمی روغن به سبزی ها اضافه کرده و سرخشان کنید.

نمک و رب نارنج را اضافه کرده و مخلوط کنید. 

سبزی را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید خورش جا بیوفتد و روغن بیندازد. 

برنج را که از شب قبل در آب نمک خیسانده اید را در در قابلمه ای دیگر ریخته و 2.5 برابر آب و نمک اضافه کنید و بپزید. 

وقتی آب برنج کشیده شد ، کمی زعفران دم کرده اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا حرارت ملایم برنج دم بکشد.

منبع: ایسکانیوز