دنیای قلم -ترشی بادمجان شکم پر یک چاشنی عالی و بسیار خوشمزه است. برای اینکه ترشی بادمجان شکم پر را خیلی سریع آماده و مصرف کنید. یک دستور تهیه فوق العاده برای شما داریم .
بادمجان قلمی یک کیلو سرکه ۳ لیوان هویج ریز خرد شده ۲ لیوان سیر ریز خرد شده ۲ بوته نمک ۲ قاشق غذاخوری نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری آب ۱ لیوان جعفری خرد شده یک لیوان
بادمجان ها را شسته و کلاهک سبز آنها را جدا کنید. وسط بادمجان ها را با چاقو شکاف بزنید.در قابلمه ای چیده و با کمی آب و یک لیوان سرکه بگذارید بپزد. بادمجان ها کمی که نرم شدند شعله را خاموش کنید.پوست بادمجان که چروک شد پخت آن کافبست، نگذارید له شوند. آبکش کرده و آرام فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.روی دستمال بچینید تا آبشان برود. هویج خرد شده، سیر، نعنا و جعفری را مخلوط کنید.برش بادمجان ها را باز کرده و با مواد پر کنید. بادمجان های پر شده را در ظرف بچینید.2 لیوان سرکه، ۱ لیوان آب و ۲ قاشق غذاخوری نمک را با هم مخلوط کنید. محلول را روی بادمجان ها بریزید و درب ظرف را ببندید.در یخچال بگذارید، بعد از 15 روز ترشی قابل خوردن است.