دنیای قلم -روغن دنبه روغن مفیدی است که برای سلامت انسان در طب سنتی توصیه شده است. برای تهیه روغن دنبه بدون بو ترفندهایی وجود دارد.
دنبه : یک کیلو چوب دارچین : سه عدد آب: نصف لیوان گل محمدی : 5 غنچه گل میخک: 3 عدد هل: سه عدد پیاز : سه عدد بزرگ
ابتدا دنبه را خوب بشویید و صبر کنید که آبش برود. بعد آن را ریز خرد کنید. حالا دنبه ، آب و پیاز خرد شده را داخل قابلمه بریزید و شعله را زیاد کنید تا آب گرم شود و به جوش بیاید. بعد شعله را کم کنید. باید با صبوری زیادی روغن دنبه درست کنید. نیم ساعت بعد که دنبه کم کم به روغن افتاد، چوب دارچین را اضافه کنید و وقتی روغن درست شد غنچه های گل محمدی و برگ های میخک را داخل آن بریزید. حالا هل را سایید و آماده کنید و بعد به روغن اضافه کنید. وقتی که روغن جاافتاد. اجاق را خاموش کنید و در قابلمه را با یک دم کنی ببندید. بعد از یک ساعت روغن را صاف کرده و داخل شیشه بریزید. اگر گلبرگ محمدی و میخک درون آن بود اشکالی ندارد. چون باعث خوش بو شدنش می شود.