کد خبر : 223751 تاریخ : ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر - 20:19
طرز تهیه پاستا آلفردو به سبک ایتالیایی ها طرز تهیه پاستا آلفردو به سبک ایتالیایی ها را اینجا بخوانید

دنیای قلم - پاستا پنه با سس آلفردو  از جمله پاستاهایی است که طرفداران بسیار زیادی دارد.اگر می خواهید این پاستا را به سبک ایتالیایی ها درست کنید این دستور پخت را بخوانید 

 

مواد لازم برای تهیه پاستا پنه آلفردو

 

پاستا پنه :400 گرم 
سیر:2 حبه 
سینه‌ مرغ بزرگ: یک عدد
قارچ: 350 گرم 
 کره : ۲۰ گرم
شیر (برای سس) : ۱.۵ لیوان
خامه‏ (برای سس): ۴ قاشق غذا خوری
کره (برای سس): ۵۰ گرم
آرد سفید: ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و آبلیمو: به مقدار لازم
پنیر پارمسان: به مقدار لازم

پاستا آلفردو


طرز تهیه پاستا پنه آلفردو


سینه مرغ رو به قطعات خورد کنید.قارچ هاتون رو ورقه های کلفت برش بزنید.مرغ ها را با کره تفت بدهید. سیرها را رنده کنید و بعد به مرغها اضافه کنید و همراه با آنها تفت بدید. مرغها که تفت خورد شعله رو کم کنین و بذارین آروم مرغ حرارت ببینه.نمک و فلفل و آبلیمو رو هم می تونین توی این مرحله اضافه کنین. اگه شعله کم باشه مرغ آب میندازه و توی همون آب کم کم می پزه.
بهش حدود یه ربع تا بیست دقیقه وقت بدین و بعدش قارچ ها رو اضافه کنین. قارچ ها بازم خودشون به غذا آب میدن. تا این مرحله دیگه آب مرغ تقریبن تموم شده و باز دوباره فرصت هست که توی آب قارچ بیشتر پخته بشه. عجله نکنین. از آب انداختن غذا هم نترسین. یادتون باشه که شعله رو کم نگه دارین. لازم هم نیست که درش رو بذارین. (میشه به جای کره از روغن زیتون هم استفاده کرد.)
یه قابلمه دیگه آب بذارین جوش بیاد و بعد کمی نمک و روغن بهش اضافه کنین و پاستاها رو بذارین که بجوشن توی آب. روی بعضی از بسته های پاستا زمان لازم برای جوشیدن شون نوشته شده ولی به نظر من بهترین منبع تشخیص خودتون هستین. بعد از چند دقیقه یه دونه پاستا بردارین و بذارین زیر دندون تون. حواستون باشه که قرار نیست دوباره عین ماکارونی اینو دم بذارین، پس وقتی آبکشش کنین که کاملن زیر دندون پخته به نظر بیاد.
حالا توی یه ظرف دیگه، ترجیحاً یه قابلمه کوچیک نسوز ، حدود ۵۰ گرم کره بندازین و وقتی نرم شد، بهش یه قاشق آرد اضافه کنین و هم بزنین. خیلی کم. ده ثانیه هم کافیه. بعد شیر رو اضافه کنین و هم بزنین تا غلیظ شه. شعله زیرش هم ملایم باشه. نه کم، نه زیاد. حواستون باشه که شیر تا یه لحظه ای خیلی رقیقه و یهو در یه لحظه غلیظ میشه.
خامه رو کنار دستتون بذارین. وقتی دیدین شیر غلیظ شد، تقریبن مثل فرنی، خامه رو اضافه کنین و خاموشش کنین و هم بزنین تا یه دست بشه. همون حرارت خود شیر برای خامه کافیه و حرارت دیگه ای لازم نداره. (می تونین همون اولش که کره رو انداختین توی ظرف، یه خورده هم سیر اونجا اضافه کنین که سس تون بو و مزه سیر بگیره.)
آخر سر، سس سفید رو با مرغ و قارچی که اونور پختین قاطی کنین ( البته اگر هم بخواهید سس شیر بیشتر مزه دار شود میتوانید زودتر سس را آماده کنید و به مدت ۵ دقیقه بگذارید با مرغ و قارچ بپزد اما مراقب باشید ته نگیرد.) و بعد پاستای آبکش شده رو بریزین توی بشقاب و روش سس بریزین یا پاستا را در ظرف سس و مرغ و قارچ بریزید و خوب هم بزنید تا کل پاستا به سس آغشته شود(این کار سلیقه ایه).پنیر رنده شده را روی غذا بریزید و در صورت نیاز برای ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب بشه.