دنیای قلم -حلوا کفگیری نوعی حلوای بسیار خوشمزه است که در تبریز پخته و سرو می شود. برای تهیه حلوا کفگیری به سبک تبریزی ها از این دستور پخت استفاده کنید.
آرد نیم کیلو کره 250 گرم روغن مایع 50 گرم پودر قند 300 گرم پودر هل 2 قاشق غذاخوری پودر بادام 250 گرم زعفران دم کرده غلیظ2 قاشق غذاخوری
آرد را روی حرارت گذاشته و در حدی تفت دهید که فقط خامی آن گرفته شود و رنگ آن تغییر نکند. سپس کره و روغن را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت برداشته صبر می کنید تا خنک شود سپس پودر قند و هل را اضافه کرده مخلوط کنید در آخر پودر بادام را نیز اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد را در گوشه ظرف جمع کرده و فشار دهید. سپس با یک کفگیر از حلوا برداشته و در ظرف مورد نظر برگردانید. می توانید به نیمی از مواد زعفران دم کرده زده و حلوا را در دو رنگ تهیه کنید. قبل از اضافه کردن پودر قند بهتر است حتما حلوا کاملا سرد شود تا حلوا سفت نشود. بجای پودر بادام می توان از گردوی آسیاب شده هم استفاده کرد حتی ترکیب این دو با هم نیز تست خوبی خواهد داشت.