دنیای قلم - سوپ کشک و پاستا سوپی خوشمزه و مخصوص پاییز است که برای گرم کردن بدن و بهبود سرماخوردگی و سرفه بسیار مفید است.
گوشت چرخ کرده : 150 گرم
پیاز درشت : دو عدد
سیر رنده شده : 6 حبه
برگه سیر: دو قاشق غذاخوری
هویج نگینی : یک لیوان
پاستای شکلی : یک لیوان
نمک ، فلفل و نعناع پودر شده : هر کدام یک قاشق مرباخوری
کشک: دو لیوان
گوشت چرخ کرده را با یک پیاز رنده شده و نمک و فلفل سیاه ترکیب می کنیم و قلقلی های ریز درست می کنیم و به کمی آرد آغشته می کنیم قلقلی ها را با کمی کره سرخ کردم می کنیم و تفت می دهیم و3 لیوان آب اضافه کمی کنیم تا بجوشد. . یک لیوان هم هویج نگینی شده اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا هویج و قلقلی ها کاملا بپزند یک قاشق پودر نعنا و کمی فلفل سیاه ویک لیوان پاستای فرمی اضافه می کنیم و دوباره دو لیوان آب اضافه می کنیم و منتظر می شویم تا پاستا هم بپزد ( بهتر است از پاستاهای طرح ریزتر استفاده کنید ) و نهایتا دو لیوان کشک اضافه می کنیم و سوپ را هم می زنیم و منتظر می شویم بجوشد. در این موقع غلظت سوپ و چک کنید و اگه غلیظ بود آب اضافه کنید . دو یا سه دقیقه که با کشک بجوشد سوپ آماده است. تا وقتی پاستا زیاد نرم نشده اجاق را خاموش کنید چون دمای سوپ پاستا را می پزد و نرم میکند با نعناع داغ تزینش و سرو کنید.