کد خبر : 223664 تاریخ : ۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۷ آبان - 20:46
طرز تهیه باقلا قاتق برای 4 نفر طرز تهیه باقلا قاتق خوشمزه گیلانی را اینجا بخوانید

دنیای قلم - اگر به شمال کشور سفرکرده باشید حتما باقلا قاتق این غذای محبوب و خاص شمالی را میل کرده اید. برای تهیه باقالا قاتق به سبک شمالی ها این دستور پخت را بخوانید.

 

مواد  لازم برای تهیه باقلا قاتق 


باقلا کشاورزی گیلان: ۳۰۰ گرم
شوید (خشک): ۳ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ : ۳ عدد
سیر: ۴ حبه
کره (یا روغن زیتون) : ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه : به مقدار لازم
آب : ۱ لیتر

باقلا قاتق

 طرز تهیه باقلا قاتق 


ابتدا پوست باقلا ها را جدا كرده و در ظرف مناسب یا گمج مقداری روغن یا كره میریزیم و كمی باقلا را در آن تفت می دهیم .
سپس شوید تازه یا شوید خشك، سیر كوبیده (میتوانیم از برگ سیر تازه هم استفاده کرد)، زردچوبه و نمك را اضافه كرده و مخلوط می‌كنیم بعد از اینكه مواد به خوبی تفت خورد، آب اضافه کرده و همان‌طور روی حرارت باقی می‌گذاریم تا باقلا نیم پز شود (این نوع از باقلا زود له می‌شود).
پس از جوش آمدن آب، تخم‌مرغ را اضافه می‌كنیم.این تخم‌مرغ‌ها باید خوب پخته شود.در آخر با فلفل غذا را خوش‌طعم می‌كنیم.

حالا باقلا قاتق شما آماده است می توانید میل کنید. 

نکته

در گیلان باقلا قاتق را با کته برنج و کولی شور سرو می کنند. اشپل و گردو هم می توانید در کنار آن سرو کنید.

می توانید باقلا قاتق را با نان هم سرو کنید اما حتما گردو در کنار آن قرار دهید تا سردی خورش را بگیرد.