کد خبر : 223613 تاریخ : ۱۴۰۰ جمعه ۲۱ آبان - 20:41
طرز تهیه سالاد انار و کلم بسیار عالی و خوشمزه طرز تهیه سالاد انار و کلم بسیار خوشمزه و عالی برای شب یلدا

دنیای قلم -سالاد کلم و انار سالادی است که در فصل پاییز و اتفاقا در شب یلدا بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. ترکیب رنگ زیبا و خاص و طعم بی نظیر سالاد کلم و انار می تواند یکی دسرهای خوشمزه برای شما باشد.

 


 مواد اولیه لازم برای تهیه سالاد کلم و انار


کلم سفید کوچک ۱ عدد
کلم بنفش ۱/۳ عدد
هویج بزرگ ۲ عدد
گردو خرد شده ۱۵۰ گرم
کشمش ۱۰۰ گرم
انار بزرگ ۲ عدد
سس مایونز ۵ قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
سالاد برای شب یلدا

 

سالاد انار و کلم
طرز تهیه سالاد کلم و انار


۱- ابتدا کلم را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید آن را تمیز بشویید سپس به صورت رشته‌ای نازک برش بزنید. برای خرد کردن کلم برای اینکه برش‌ها یک دست و تمیز در بیاید و در نهایت سالاد زیبایی داشته باشید ابتدا قسمت‌های انتهایی کلم برگ را جدا کنید سپس دور تا دور مغز کلم را با چاقویی تیز برش بزنید. سپس مغز کلم را خارج کنید در مرحله بعد برگ‌های کلم را جدا کنید کلم برگ را به صورت لوله‌ای بپیچانید و آن را خرد کنید بدین ترتیب برش‌هایی هم اندازه و زیبا خواهید داشت.

خیلی از افراد کلم را به خاطر بوی آن دوست ندارند بنابراین مهم‌ترین نکته در خصوص تهیه این سالاد از بین بردن بوی کلم است برای این منظور کلم‌ها را به روش گفته شده خرد کنید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب یخ قرار دهید بعد داخل صافی بریزید و اجازه دهید آب آن کشیده شود با این ترفند بوی بد کلم از بین می‌رود و در نهایت سالادی خوش طعم و خوش عطر خواهید داشت.

 

۲- در ادامه هویج‌ها را هم تمیز بشویید پوست آن را بگیرید و همانند کلم به صورت نوار‌های نازک طولی و رشته‌ای رنده کنید و آن را هم به ظرف سالاد اضافه کنید و با کلم خرد شده مخلوط کنید. سپس انار دان شده را هم به مواد اضافه کنید.

۳- گردو‌ها را از چند ساعت قبل در آب خیس کنید بعد پوست آن‌ها را جدا کنید اگر گردو را با پوست اضافه کنید ممکن است سالاد کمی تلخ شود. کشمش‌ها را بعد از شستن در آب خیس کنید تا نرم شود و بعد به سالاد اضافه کنید.

 

۴- برای تهیه سس سالاد سس مایونز را در یک کاسه‌ای بریزید سپس آبلیمو + نمک + فلفل سیاه + آویشن را به آن اضافه کنید تمامی مواد را با هم مخلوط کنید تا سس یکدستی بدست بیاید.

همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالادی سس مایونز در مواد اولیه وجود دارد عده‌ای می‌پرسند می‌شود به جای آن از ماست استفاده کرد این مسئله تا حدودی سلیقه‌ای است اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن ندارید می‌توانید ماست چکیده را جایگزین کنید، اما ماست معمولاً آب می‌اندازد بنابراین توصیه می‌شود برای مهمانی‌ها این کار را انجام ندهید.

۵- سس تهیه شده را با مواد مخلوط کنید سپس حدود ۲ الی ۳ ساعت در پخچال نگه دارید و اجازه دهید سس به خورد مواد برود و پس از آن میل کنید.