کد خبر : 223465 تاریخ : ۱۴۰۰ پنج شنبه ۶ آبان - 18:43
دستور پخت کیک ساده با پف زیاد برای تهیه کیک ساده با پف زیاد این دستور را بخوانید

دنیای قلم -کیک پختن کار سختی نیست. می توانید به راحتی کیک ساده با پف خیلی زیاد بپزید. 
البته اگر دستور پخت کیک را خیلی خوب رعایت کنید

بیشتر بخوانید : طرز تهیه شیرینی شکلاتی در خانه برای نوروز

مواد لازم برای تهیه کیک با پف زیاد :


تخم مرغ ٤ عدد همدمای اتاق
شکر ٢ پیمانه
وانیل ١ قاشق چای خوری
١ پیمانه شیر
کره ١/٤ پیمانه
آرد معمولی ٢ پیمانه
بکینگ پودر ٢ قاشق چای خوری
نمک ١/٤ قاشق چای خوری

کیک ساده با پف زیاد


طرز تهیه کیک پف خیلی زیاد


تخم مرغ ها را  به مدت ۴ دقیقه با درجه متوسط با  همزن برقی هم میزنیم. دقت کنید که نباید کمتر از ۴ دقیقه بشود این مرحله جزء مراحل مهم این کیک پختن است. اگر با همزن دستی این کار را میکنید باید مداوم به مدت ۶ دقیقه هم بزنید 
بعد از ۴ دقیقه هم زدن تخم مرغ رنگش کرم  میشود و کمی پف می کند ، شکر را اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی یا غذا ساز هم می زنیم با همزن دستی ۸ دقیقه باید هم بزنیم.
بعد این مدت یک کرم پفی و کرم رنگ به دست می آید.
شیر و کره را روی اجاق گاز یا ماکروفر قرار می دهیم  تا با هم مخلوط شوندو کره آب بشه اما حواستون باشه نباید شیر به جوش بیاید همین که کره آب شود کافی است.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک کشمشی


مخلوط آرد را اضافه می کنیم و با دور کند به مدت چند ثانیه هم می زنیم تا آرد با کرم مخلوط شود. 
مخلوط شیر و کره که گرم است  را  میریزیم و باز با دور کند هم میزنیم حول و حوش کمتر از ۱ دقیقه و در حدی که مواد یک  دست شود.
مخلوط مایع کیک را در قالبی که از قبل گریس کاری و آرد پاشی کردیم می‌ریزیم.
و در  فر داغ قرار می دهیم  و تا ٢٠ دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نمیکنیم و بعد از ٢٥ دقیقه کیک را یه مقدار می کشیم از تو فر بیرون و با انگشتمان واسطش رو تاپ تاپ میزنیم نوک چاقو و یا کبریت تو این مرحله وسط کیک فرو نمیکنیم چون باعث می شود همه پف کیک فروکش کند اگر دیدیم شل و معلومی است یعنی هنوز نپخته دوباره به مدت هفت دقیقه در فر قرار می دهیم  و باز دوباره چک می کنیم و این دفعه با چوب کبریت یا نوک چاقو وسط کیک میزنیم اگر چاقو یا کبریت  تمیز از کیک خارج شد یعنی 
کیک آماده شده است. 

 


حسابی پف کرده و طی مدت زمان کوتاهی یه کوچولو از قوسی که برامده شده روش کم میشه و کیک هم سطح میشه.
١٠ تا ١٥ دقیقه صبر میکنیم کیک تو قالب بمونه و بعد کیک رو با یه چاقو از لبه های قالب جدا میکنیم.
سعی‌ نکنید که کیکو برش بزنید تا زمانی‌ که کاملا خنک نشده.
کیک اسفنجی رو همیشه با تیز‌ترین چاقوی که داریم برش می زنیم.
وقتی‌ کیک سرد شد اونو لایه یه حوله یا پارچه نخی بپوشونید و تو یخچال بذارید .
درست کردن کیک آن قدرها که برخی فکر می کنند سخت نیست.

 


فرض کنید میخواهیم یک کیک تولد عالی درست کنیم ، اگر بتوانیم یک کیک ساده و اسفنجی را خوب بپزیم ، تقریبا نصفه بیشتر راه را رفته ایم.
کلا پایه اکثر کیک هایی که حرفه ای درست و تزیین شده اند ، یک کیک ساده اسفنجی است.

خب کار تمام شد به همین راحتی بدون تجهیزات آشپزخانه صنعتی ، به همین خوشمزگی امیدواریم با استفاده از این آموزش آشپزی بتوانید کیک خوشمزه ای برای خود و خانوادتان تهیه نمایید.
امیدوارم طرز تهیه کیک براتون آسون بوده باشه ، نوش جان